Sierkussens op de bank: hoeveel heb jij er?

Voor een vrouw zijn sierkussen net als schoenen; je kunt er niet genoeg van hebben! Voor op de bank, het bed of een stoel. Je fleurt er elke ruimte in huis mee op. Vooral de bank vraagt om één of meerdere sierkussen. Hoeveel exemplaren heb jij thuis op de bank liggen?

Ga voor één blikvanger

Door slechts één of twee sierkussens op de bank te leggen, houd je het geheel rustig. Het sierkussen eist alle aandacht op en is dé blikvanger van jouw woonkamer. Met het kussen kun je daardoor goed de sfeer bepalen voor de rest van de zithoek. Ga voor een uitgesproken kleur en laat deze subtiel terugkomen in de rest van het interieur. Door er nog een mooi plaid bij te leggen, creëer je meer sfeer en gezelligheid.

Sierkussens op de bank

Op en top gezelligheid

Mag het van jou minder rustig en houd je juist veel huiselijkheid in het interieur? Dan kunnen bij jou nooit genoeg kussens op de bank liggen. Mix verschillende formaten met elkaar voor een speels effect. Om er wel één geheel van te maken, is het verstandig om voor sierkussens in dezelfde stijl of kleurtinten te kiezen. Ben trouwens niet bang om boven de bank los te gaan met verschillende lijsten.

Sierkussens op de bank

Go Green

Kussens zijn ideale woonaccessoires, want hiermee kun je jouw interieur eigen en persoonlijk maken. als je kiest voor een neutraal interieur kun je met kussens kleuraccenten in huis brengen. en als je de kleuren weer zat bent, hoef je alleen andere kussens te kiezen voor een nieuwe look in huis. Groen samen met oker is nu helemaal trend. Dus kom snel langs in één van onze winkels om die nieuwe look te shoppen!

Sierkussens op de bank