Snelkooksaffraanrisotto

Recept voor 4 personen

Ingredienten:

  • • 330 g Risotto alla Milanese
  • • 400 g kipfilets
  • • 2 el traditionele olijfolie
  • • 175 g uiensnippers
  • • 125 g chorizoworsten aan een stuk
  • • 465 g geroosterde rode paprika's in pot
  • • 15 g verse bieslook

Bereiden:

  • 1. Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin. Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen. Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.
Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo

Bron: Albert Heijn