Spaghetti aglio olio

Knoflook, kruiden, olie en kaas: meer heb je niet nodig voor een heerlijke pasta!

Recept voor 4 personen

Ingredienten:

  • • 300 g spaghetti
  • • 3 tenen knoflook
  • • 20 g verse platte peterselie
  • • 15 g verse basilicum
  • • 75 g Parmigiano Reggiano (stuk)
  • • 75 ml extra vergine olijfolie Gran Fruttato (fles 500 ml, Monini)

Bereiden:

  • 1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
  • 2. Snijd ondertussen de knoflook, peterselie en het basilicum fijn. Rasp de kaas.
  • 3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook 4 min. op laag vuur. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe. Schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de spaghetti met de rest van de kaas en serveer.
Spaghetti aglio olio met verse kruiden

Bron: Albert Heijn