Spaghetti con funghi

Voor de liefhebber: pasta met champignons!

Recept voor 4 personen

Ingredienten:

  • • 300 g spaghetti
  • • 250 g champignons
  • • 3 tomaten
  • • 2 el iedere dag vloeibaar
  • • 300 g mager rundergehakt
  • • 400 ml water
  • • 1 mix voor spaghetti con fungi

Bereiden:

  • 1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de tomaten in blokjes. Verhit de iedere dag vloeibaar in een hapjespan en bak het gehakt rul. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Voeg het water en de spaghettimix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de tomaten toe en laat 3-5 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erop.
Spaghetti con funghi

Bron: Albert Heijn