Tips voor het stylen van een dressoir

Een dressoir is niet alleen erg handig voor het opbergen van spullen; je kunt er ook een prachtig plaatje van maken door een dressoir mooi te stylen. Een dressoir kun je onder andere stylen met verschillende potten en vazen, grote lijsten en glazen stolpen. Met deze tips maak je van het dressoir een echte eyecatcher in huis!

Stylen met potten, vazen en plantjes

Stal op het dressoir je verzameling potten en vazen uit. Mix & match hierbij door gebruik te maken van verschillende materialen, groottes en vormen. Groen in huis is daarnaast helemaal de trend, dus in de potten mogen mooie planten niet ontbreken. Ga voor vetplantjes of voor cactussen. Ideaal, want deze plantjes hebben haast geen verzorging nodig!

Tips voor het stylen van een dressoir

Stylen met fotolijsten en posters

Fotolijsten hoeven niet per se aan een muur te hangen. Het is ook erg mooi om ze ergens neer te zetten en een dressoir is daar een ideale plek voor. Ga voor lijsten in verschillende groottes en zet ze een beetje voor elkaar. Zo krijg je een speels effect. Ook hoeven de lijsten niet per se in dezelfde kleur of stijl te zijn. Het oogt wel het meest rustig wanneer je alleen voor zwart-wit prints in de lijsten gaat.

Tips voor het stylen van een dressoir

Stylen met glazen stolpen

Tot slot mogen glazen stolpen niet ontbreken op een dressoir. Stolpen zijn weer ontzettend populair. Misschien heeft je oma of je moeder er nog wel één op zolder staan. Blaas het stof eraf en geef het een mooi plekje op het dressoir. Varieer hierbij met verschillende groottes. Je kunt er diverse dingen inzetten, zoals een beeldje of een plantje.

Tips voor het stylen van een dressoir