Trend Nature

Hoe heerlijk is het om voor het eerst in lange tijd weer even buiten te zitten op je terras of balkon en te genieten van dat eerste bleke voorjaarszonnetje. Je krijgt meteen inspiratie om ook je interieur een frisse draai te geven. Dus gooi lekker de ramen open en ga aan de slag met de natuurlijk wonen trend. Lees hier alles over binnen natuurlijk wonen.

Moderne interieur: natuurlijke leven op zijn best

De trend Nature is perfect voor liefhebbers van meubelen zoals kasten en tafels van massief hout. Het moderne interieur heeft een centrale focus op natuurlijke materialen, gefascineerd door prachtige bossen, liefdevolle, zachte tonen die duidelijk de aandacht leggen op de materialen. Met de Nature trend neemt de natuur duidelijk op een charmante manier plaats in jouw interieur, oftewel natuurlijk leven op zijn best.

Nature trend: creëer het natuurlijke wonen

De dagen zijn voorbij dat houten meubelen werden toegeschreven aan de meer landelijke gebieden. De rustieke houten kasten en tafels vinden steeds vaker hun weg in moderne interieurs. Hout gecombineerd met mooie metalen geven de meubelen een solide uitstraling, zo creëer je het natuurlijke wonen.

Neem onze tafelconcept Ultima bijvoorbeeld, deze tafel is uniek in alles. Een robuuste metalen onderstel in combinatie met het rustiek eiken tafelblad. Het eikenhout wat wij gebruiken voor onze Ultima tafels is afkomstig uit de Europese bossen. Het wordt speciaal geselecteerd om het rustieke karakter te waarborgen.

Dankzij creatieve ontwerpen en mooie details en een perfecte productie van natuurlijke materialen wordt de eettafel of het dressoir een echte eyecatcher die gemakkelijk gecombineerd kan worden met andere modieuze woonstijlen. Zo passen de meubelen met gemak in een modern, vintage of rustiek interieur en overleven ze elke stijl door de bijzondere combinatie.

Combineren met de IN.HOUSE collectie

Van de ruime collectie banken tot en met de robuuste massief houten tafels en kasten, van donker naar licht eiken. Je hebt een oneindige keuze aan stof- en ledersoorten in tal van kleuren. In de IN.HOUSE collectie is er voor elke smaak en elke behoefte iets te bieden. Doe hier je inspiratie op of breng een bezoek aan één van onze woonwinkels.