Haal de zomer in huis

Zwart + wit; Twee uitersten die juist zo goed samen gaan. Veel mensen zijn gek op een modern zwart/wit interieur. Momenteel zie je vooral heel veel zwart/wit interieurs bij Scandinavische woonstijlen, best grappig eigenlijk want van origine zijn Scandinavische interieurs juist heel bont in kleurgebruik.

Combineer met hout en creëer een warme sfeer

De trend die nooit helemaal verdwijnt is “zwart / wit”. Maar door er de natuurlijke kleur van hout aan toe te voegen creëer je een warme sfeer en een mooi samenspel. Deze combinatie kun je toevoegen in een modern en strak interieur maar ook zeker in een landelijk, dus voor ieder wat wils!

Hoe voeg je deze trend toe in je interieur?

Gebruik voor de basis de kleur wit. Deze kun je gebruiken op je muren. Dit geeft een rustige en frisse uitstraling. Combineer deze mooie witte muren met een aantal zwarte meubelen zoals de hoekbank Vivaro in combinatie met een mooie bijpassende hocker en een comfortabele fauteuil, bijvoorbeeld de Morala.

zwart-wit wonen fauteuils eettafel kasten stoelen

Daarnaast maak je het geheel af door hout toe te voegen in de styling. Je kunt hier kiezen voor leuke accessoires zoals de woonaccessoire Medaly, een mooie kandelaar of een handig bijzettafeltje of krukje. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor meubelen die hout bevatten of een houtlook hebben. Denk hier bijvoorbeeld aan een mooie stoel met houten poten.

Bijzettafeltjes en woonaccessoires

Deze trend zie je ook terug in onze bijzettafeltjes en krukjes. In onze uitgebreide collectie is er dan ook voor iedereen iets te vinden om te kunnen combineren in eigen huis. Ook kun je in deze trend goed accessoires combineren in de keuken en op tafel. Breng een bezoek aan één van onze woonwinkels voor de leukste accessoires.

zwart-wit banken accessoires eettafel kasten stoelen

Wat past in jouw interieur?

Iedereen kan zich een beeld vormen van een inrichting in zwart / wit met invloeden van houten meubelen of accessoires. Maar wat past er nu precies bij jou? Of wat kun je toevoegen aan je huidige interieur? Onze stylisten helpen je hier graag bij. Kom gezellig naar één van onze woonwinkels en laat je inspireren door de mooie studio’s en vraag deskundig advies aan onze stylisten.