Jurek Verouden

Vandaag geven we het woord aan Jurek Verouden, eigenaar van Verouden Wonen & Slapen. Hij voert de dagelijkse leiding is inmiddels de derde generatie. Jurek neemt je mee in de geschiedenis van Verouden Wonen & Slapen.

Al meer dan een halve eeuw is Verouden voorloper op het gebied van wonen en slapen. De familie Verouden heeft zich in deze branche meer dan eens bewezen. Het succesvolle woonbedrijf bestaat maar liefst 56 jaar en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. De collecties zijn altijd uiteenlopend en compleet. Het ruime assortiment omvat een legio aan stijlen in diverse prijsklassen. Dat het familiebedrijf met zijn tijd meegaat, bewijst het met de geheel vernieuwde showroom in Eindhoven.

Compleet nieuwe showroom en uitbreiding met nieuwe woonstijlen Lifestyle, Landelijk en Retro Vintage

Bij Verouden vind je diverse gerenommeerde merken onder één dak. Naast onze IN.HOUSE collectie hebben wij onze showroom uitgebreid met nieuwe merken waaronder Dutch Bone, By-Boo, House of Dutchz, Coming Lifestyle en Bodilson. “Deze merken laten zien dat oud en nieuw feilloos samen gaan. Je ziet in de populairste stijlen veel aardetinten gecombineerd met invloeden van de natuur terug. Het Internationale assortiment is modern, warm, stijlvol en veelal handgemaakt. Verouden Wonen biedt als enige in de regio complete collecties van deze merken aan.

Alle benodigdheden voor optimaal comfort

Niet alleen de laatste trends worden op de voet gevolgd, ook kwaliteit, luxe en functionaliteit staan hoog in het vaandel bij Verouden. Modern, klassieke, lifestyle, landelijke, retro en vintage stijlen wisselen elkaar af, maar daarnaast is de showroom tevens een actuele weerspiegeling van de huidige ontwikkelingen op het gebied van design. “We focussen ons op mooie, trendgevoelige artikelen, maar gezondheid voor mens en milieu spelen een grote rol in de keuze voor onze collectie”. We zijn dag in, dag uit bezig om het leefcomfort op een verantwoorde manier te verbeteren. Het inrichten van een thuis begint bij ons”.

Interieuradvies bij Verouden Wonen

Bij Verouden Wonen kijken wij verder dan alleen meubelinrichting. Indien gewenst geven wij je een totaaladvies waarbij jouw nieuwe meubels en decoratie zorgvuldig worden afgestemd met de juiste keuze in behang, verf en raambekleding zoals vitrage en/of gordijnen. Onze interieurstylist heeft vernieuwende ideeën voor de indeling van jouw huis, en helpt met het combineren van de juiste kleuren en materialen. Door het maken van goede combinaties straalt jouw interieur rust en eenheid uit. Het interieuradvies begint met een inventariserend gesprek. Wat zijn jouw wensen en eisen en in wat voor stijl wil je de inrichting van jouw huis. In de winkel vind je moodboards in verschillende stijlen, zodat je precies aan kunt geven waar je wel en niet van houdt. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld van jullie smaak. Afhankelijk van de ruimte en van de gekozen meubels wordt er een logische indeling gemaakt.

Al 3 generaties staan wij met enthousiasme voor jou klaar!

Open en transparant als wij zijn stellen wij je graag voor aan ons team. Heb je vragen of wil je een van onze verkoopadviseurs persoonlijk spreken, schroom dan niet om direct contact met hen op te nemen. Graag tot ziens bij Verouden Wonen & Slapen!

Een thuis begint bij Verouden Wonen & Slapen!