5 zonnige fauteuils... om de lentezon in op te vangen!

Jawel hoor, het is weer zover. De eerste zonnestralen piepen steeds iets verder tussen die dikke wolken door. Iedereen weet wat dat betekent: de lente komt eraan! De dagen worden langer en zeker zo belangrijk: warmer

De échte zomer laat nog even op zich wachten, maar onderschat niet hoe lekker die eerste zonnestralen zijn. Zet je fauteuil voor het raam, pak er een goed boek bij en voel de lentezon op je gezicht. O ja, wat lekkers erbij is ook nooit verkeerd.

Fauteuil Rotan

Fauteuil Rotan is helemaal volgens de laatste trends, want de rotan trend zet nog even door! Deze stoel is lekker luchtig, maar oogt tegelijkertijd heel gezellig! Je kan er een leuk plaid in leggen voor dat extra beetje coziness.

Fauteuil Krela

Een prachtige fauteuil van Scandinavisch topdesign. Krela is perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs door zijn strakke vormgeving, de stalen constructie en het luchtige ontwerp. De zachte zitgedeelte zorgen voor een subliem zitcomfort!

Fauteuil Dani

Ieder huis heeft er één nodig; een stoel die er mooi uitziet en heerlijk zit. Want wat is er fijner dan een avond doorbrengen met een goed boek? Als jij voor ultiem comfort gaat en je huis wel een vleugje stoer kan gebruiken, is fauteuil Dani jouw nieuwe beste vriend.

Fauteuil Thomas

Het klinkt misschien een beetje oubollig, maar als je écht voor ultiem comfort gaat is een relaxfauteuil iets voor jou. En denk dan niet meteen aan de fauteuil die vroeger bij je oma in de woonkamer stond. Er zijn tegenwoordig een heleboel mooie exemplaren te vinden. Speciaal voor degene die wel van een beetje stoer houden is er relaxfauteuil Thomas. Gemaakt van vintage leder en dus goed te combineren met zwart staal en robuust hout. De stoel is ook nog eens elektrisch verstelbaar. Chillen maar!

Fauteuil Tanti

Fauteuil Tanti leent zich goed om te combineren met een (hoek-) bank of gewoon als losse set in een gekke stof. Dit geeft een verrassend en vrolijke twist aan je interieur. Hierdoor leent de fauteuil zich uitstekend bij vele woonstijlen en is daarnaast nog eens aangenaam geprijsd.