Vissoep

Recept voor 2 personen

Ingredienten:

  • • 3 tomaten
  • • 1 blik romige vissoep van het huis (650 g)
  • • bakje bleekselderijrauwkost (125 g)
  • • 1 La Champain stokbrood
  • • 25 g kruidenboter
  • • 1 bakje fruits de mer (150 g)
  • • ¼ zakje verse dille (à 15 g)

Bereiden:

  • 1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In pan vissoep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaat en bleekselderijrauwkost toevoegen en ca. 5 minuten meewarmen. Stokbrood in grote schuine sneden snijden en besmeren met kruidenboter. Onder hete grill sneden stokbrood met boterzijde naar boven in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Zeevruchten over twee grote soepkommen verdelen. Soep in kommen scheppen. Dille erboven fijn knippen. Stokbrood apart erbij serveren.
Vissoep met kruidig stokbrood

Bron: Albert Heijn