Supersnelle visstoof

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence!

Recept voor 4 personen

Ingredienten:

  • • 500 g diepvries kabeljauwfilets (zak 750 g)
  • • 3 tenen knoflook
  • • 2 el traditionele olijfolie
  • • 400 g Provençaalse wokgroente
  • • 100 ml droge witte wijn
  • • 350 g tomato frito
  • • 1 tl gedroogde Provençaalse kruiden
  • • 1 vers stokbrood

Bereiden:

  • 1. Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
  • 2. Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
  • 3. Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.
Supersnelle visstoof

Bron: Albert Heijn