wanddecoratie

Heb jij ook wel eens voor een lege, kale muur gestaan in huis, zonder dat je weet wat je ermee moet doen? Dan ben je echt niet de enige! Het kan soms behoorlijk lastig zijn om de juiste sfeer op de muur aan te brengen. Met deze tips proberen we je graag een handje te helpen!

De lege muur onder handen nemen

Voordat je de handen uit de mouwen gaat steken is het wel belangrijk dat je eerst een keuze maakt wat je zou willen doen met de muur. Je kunt er namelijk voor kiezen om te gaan verven of behangen, maar je kunt ook gebruik gaan maken van decoratiemateriaal en accessoires.

Als je ervoor kiest om het groots aan te pakken dan kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Je hebt keuze uit oneindig veel kleuren en printjes. Houdt je van felle kleuren en drukke printjes of wil jij het juist meer neutraal houden. Het kan allemaal!

Decoratiemateriaal

Aankleden met accessoires

Als je het niet zo rigoureus wilt aanpakken dan kun je gebruik maken van accessoires. Je kunt ervoor kiezen om een mooi tapijt aan de muur te hangen. Maar ook een schilderij is natuurlijk een optie. We hebben een grote collectie met wanddecoratie die je zou kunnen gebruiken, maar tegenwoordig kun je ook heel makkelijk online zelf een schilderij laten maken om jouw muur net iets persoonlijker te maken.

Waar je ook voor kiest, het is wel belangrijk dat je er vrolijk van wordt. Niet dat je na een paar maanden weer totaal iets anders op je muur wilt hebben. Het is natuurlijk afhankelijk van wie je bent en waar je van houdt. Heb je kinderen dan zou je ook nog kunnen kiezen om de muur te verven met krijtverf of koop een krijtbord, dan kunnen de kinderen de muur voor je opvrolijken :-). 

Wanddecoratie

Mix & Match

Houd je van groepjes en setjes dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van wandplankjes op verschillende hoogtes en deze decoreren met leuke accessoires. Zoals je ziet, zijn er best wat mogelijkheden om je kale muur om te toveren tot een mooie eyecatcher. Maar je kunt natuurlijk ook nog combineren met bovenstaande tips. Waar je ook voor kiest, zorg er wel voor dat je eerst een plan van aanpak maakt.

 Decoratie