Anjo Schuil

Vandaag geven we het woord aan Anjo Schuil, bedrijfsleider van Woonrijk Langedijk. Hij voert de dagelijkse leiding van één van de mooiste en meest toonaangevende woonwarenhuizen van Noord-Holland. Bij Woonrijk Langedijk kun je terecht voor alle woonstijlen onder één dak!

Het begon allemaal begin jaren 70, er werd in Wieringerwerf een klein familiebedrijf geopend. Hier kon je terecht voor fournituren, karpetten en gordijnen. Op een dag besloten vader en zoon om aan hun huidige collectie een aanbod van klein meubelen toe te voegen. Dit resulteerde dat de winkelruimte in de polder al snel te klein werd.

Er moest een nieuwe winkelruimte gezocht worden, zo gezegd zo gedaan. Het familiebedrijf verhuisde naar Broek op Langedijk waar ze hun deuren opende naast de Broekerveiling. Terwijl er door tuinders de groente verhandeld werd in de veiling en via de platbodemschuit, de zogenaamde Langedijker koolvlet, door het waterrijke Langedijk weggevaren begonnen de mensen van heinde en ver hun huis in te richten bij het meubelbedrijf, Multomeubel Noord-Holland.

Van een 3-mans bedrijf groeide de winkel al gauw tot een zaak waar tientallen mensen hun liefde voor het meubelvak uitoefenden. Door deze liefde groeide Multomeubel uit tot een begrip in Noord-Holland. Eind jaren 90 werd wederom de locatie te klein doordat er een groot aantal meubel afdelingen zoals IN.HOUSE, Profijt Meubel, Henders & Hazel en een Superkeukens en Baderie werden toegevoegd.

De woonwinkel verhuisde naar de Middelmoot 8 te Broek op Langedijk. Een locatie die ruimte gaf aan een grootschalig aanbod aan wooninrichting voor iedere stijl en budget. Vanaf dat moment werd Multomeubel een naam die te weinig eer deed aan het totaalaanbod en werd de winkel bekend onder de naam Woonrijk Langedijk, een zaak waar beleving, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Op ruim 12.000 m2 biedt Woonrijk Langedijk een volwaardig assortiment op meubelgebied. Je kunt er inspiratie opdoen op het gebied van modern, eigentijds, landelijk maar ook voor klassiek wonen. De deskundige woonadviseurs helpen je graag bij het vinden van jouw droominterieur. En terwijl jij inspiratie opdoet, kunnen jouw kinderen genieten van een leuke film in de kinderbioscoop.