Denise Smit

Vandaag geven we het woord aan onze gastblogger Denise Smit. Denise is de interieurstyliste bij Woonrijk Langedijk. Naast het stylen van de winkel verzorgt Denise ook de workshop Kleur & Interieurstyling.

Allereerst vindt ik het super leuk dat jullie deze rubriek bij IN.HOUSE hebben toegevoegd! Graag vertel ik eerst wat over de Workshop Kleur & Interieurstyling, daarna wat over Hülsta Now! en ter afsluiting wat over de styling in de showroom.

Workshop Kleur & Interieurstyling

De workshop Kleur & Interieurstyling verzorgen is één van de leukste onderdelen van mijn werkzaamheden bij Woonrijk Langedijk. Tijdens deze workshop gaan we middels een zelf samen te stellen moodboard met onze klanten aan de slag om ze hun eigen woonstijl te laten bepalen en wordt geadviseerd wat men daarbij aan kan schaffen om deze woonstijl thuis te realiseren. Hiermee heb ik al vele klanten op de goede weg kunnen helpen qua indeling van hun woning en het kleur en materiaal gebruik. "Het geeft mij inzicht in hoe ik mijn interieur kan verpersoonlijken", aldus één van mijn deelnemers.

woonrijk interieur kleur styling workshop

Hülsta Now!

Hou je van slimme ideeën, duurzame mode en mooi design dan is de Hülsta Now! collectie een juiste keuze. We combineren dit veel met de diverse IN.HOUSE banken, eetstoelen en tafels en maken er dan een passend totaalplaatje van. Het meest ideale is dat wij met het 3D ontwerpprogramma van Hülsta Now! de kasten zo kunnen samenstellen dat je uiteindelijk een duidelijk en realistisch beeld krijgt.

Showroom Styling

In de showroom zijn we dagelijks bezig de meubelen van de juiste plaats te voorzien en af te stylen met de leukste accessoires en laatste trends. De trendkleuren als ‘Denim Drift’en ‘Early Dew’ komen zeker ook terug in de showroom en combineren wij met bijvoorbeeld houten kasten, een grijze bank en accessoires in de kleur van de wand waarmee je meteen een pakkend plaatje creëert. Ook met diverse luxe behangsoorten kleden we graag de studio’s aan. Een feestje om hier elke dag mee aan de slag te gaan!

woonrijk interieur kleur styling workshop denim drift kleur van het jaar