Huis laten leven

Woonaccessoires zijn de finishing touch van je interieur. Zo breng je sfeer en persoonlijkheid aan in huis. Dit zijn de musthaves van deze winter!

Laat je huis leven

Souvenirs

Combineer schatten uit verre landen zoals edelstenen of een schelpenkraag met accessoires van hier zoals mooie vazen. Mix je souvenirs met één grote vaas met een boeket of meerdere kleine vaasjes met een enkele bloem. Het groeperen van accessoires is een must, net als het variëren in hoogte.

Accessoires

Contrasten

Zo mooi: een moderne, strakke hoekbank gecombineerd met natuurlijke materialen zoals aaibaar textiel. In een huis met veel rechte lijnen is het leuk om wat ronde vormen toe te voegen. Die maken het wat minder rechttoe rechtaan. Haal bijvoorbeeld twee ovale bijzettafels in huis voor een speels accent in je zithoek.

Bijzettafels

Warme roesttinten

Roestkleuren geven je interieur een warme gloed en zijn bijzonder geschikt voor accessoires. Wil je op subtiele wijze kleur toevoegen in je interieur? Kussens zijn all you need! Combineer de roestkleuren met vergelijkbare ton-sur-ton tinten zoals roze. Prachtig in de koudere maanden waarin we veel tijd binnenshuis doorbrengen.

Woonaccessoires

Rustige basis

Een rustige basis is altijd goed én een goede reden om nieuwe woonaccessoires te shoppen. Houd je muren licht, dan springen je meubels en accessoires er extra uit. Kies voor een vloerkleed dat opvalt door z’n bijzondere structuur of een grote plant als eyecatcher van je zithoek.

Grote plant