Cart
Brisa armstoel

Brisa armstoel

Lederen armstoel

Zo stel je helemaal je stoel zelf samen volgens jouw specifieke wensen. Er is een ruime keuze in handgrepen, rug uitvoeringen, stiknaden, stiknaden, armvarianten en natuurlijk is er een enorme keuze in stof of leder.

  • • Grijze armstoel
  • • Met zwarte beukenhouten poot
  • • Zeer goed comfort

Bovendien kun je de poot ook uitvoeren in diverse kleuren beuken- of eikenhout passend bij de gekozen stoffering. We hebben het zitcomfort verhoogd door gebruik te maken van een stalen nosagvering en we hebben een extra goede kwaliteit koudschuim verwerkt in de rugleuning en de zitting.

Stoelen online kopen

Jouw eigen armstoel is op deze manier geheel aan je eigen wensen samengesteld en wordt door ons ambachtelijk vervaardigd en uitgeleverd. Er wordt gewerkt conform hoge kwaliteitsstandaarden om een jarenlang gebruiksplezier te garanderen.

De stofmogelijkheden zijn legio, zo kun je uit onze INHOUSE stoffencollectie de mooiste combinaties samenstellen. Vrijwel alle meubelen uit onze collectie zijn mogelijk in de uitgebreide stofselectie waardoor je bijvoorbeeld je bank en je stoelen mooi op elkaar af kunt stemmen. Misschien kies je voor een mooie combinatie in dezelfde stof en stofkleur, of je brengt er liever wat meer contrast in en je maakt een combinatie van verschillende kleuren in dezelfde stof of verschillende stoffen. Wat je ook kiest; het kan allemaal voor je uitgevoerd worden.

Klassieke armstoelen

Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk de garantie uit te breiden naar 5 jaar, tevens ontvang je voldoende impregneermiddel om de stoelen vlekwerend te maken. Een hele geruststelling; en als er wat aan de hand is? Dan staat er een deskundig team klaar om je te helpen, eventueel zelfs met een service aan huis om een vlek te verwijderen of de stoel te repareren. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel; onze deskundige verkoopadviseurs staan graan voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.