0 items
€ 0,-

Cadira armstoel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Cadira eetbank

Ons maatwerkconcept Cadira geeft je veel keuzemogelijkheden. Zo kies je uit de diverse leuke stiksels die er mogelijk zijn om de stoel zijn specifieke uitstraling te geven. Uiteraard kun je dit (zij het iets beperkter) ook toepassen op de diverse eetbanken Cadira, waar je bovendien de keuze hebt uit diverse breedtematen. Op deze manier past de eetbank altijd perfect bij jouw tafel.

  • • Dikte zitting en rug op maat
  • • Stiksels op maat
  • • Eetbank mogelijk
  • • 2 kleuren metaal mogelijk

Stoel Cadira in verschillende uitvoeringen

Door een eenvoudig stappenplan te doorlopen stel je jouw ideale armstoel of eetbank samen. Het is tevens mogelijk het stoere metaalkleurige frame tegen een geringe meerprijs uit te aten voeren in zwart. Net wat jij het mooiste vind!

De productie van model Cadira vindt voor een groot deel met de hand plaats. Voor enkele handelingen worden machines gebruikt. Het mooie Buffalo leder wordt bijvoorbeeld met de hand ingekleurd en gepatineerd. Hetzelfde gebeurd met de afwerking van de metalen frames. Hierdoor is iedere stoel uniek en geen enkele stoel is daardoor hetzelfde.

Kundige handen brengen de kleurstof aan en in meerdere lagen wordt dit uitgepoetst en terug opgebracht. Daarna vindt er een afwerking plaats met transparante lak voor het metaal en blanke was voor het leder. Je moet je voorstellen dat het Buffalo leder van oorsprong ongekleurd is; dus vrijwel wit. Houdt er rekening mee dat de kleurstalen in de winkel en de kleuren van de foto's hierdoor een afwijking kunnen geven op de te leveren stoelen.

Het interieur van de Cadira

Materiaalsoort Romp: Metaal
Materiaalsoort Zit: HR-schuim
Materiaalsoort Rug: HR-schuim

Het exterieur van de cadira

Bekleding: Leverbaar in stof, lederlook en leder
Mogelijkheden: Zie de IN.HOUSE stof- en/of ledercollectie.

De poten van de cadira

Pootmateriaal: Metaal
Pootkleur mogelijkheden: Metaal nr.2 patiné of nr.5 zwart (tegen meerprijs)

Cadira eetstoel, persoonlijk maatwerk