0 items
€ 0,-

Caily

Caily

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Een tijdloze moderne fauteuil

Ons model Caily zit geweldig en biedt de keuze uit 2 rughoogtes.

Caily is gestoffeerd in onderhoudsvriendelijk microleder met een zijde-zachte touch. Bovendien hebben we model Caily heel aantrekkelijk geprijsd.

Fauteuil Caily is tijdloos vormgegeven zodat het in combinatie met alle woonstijlen toe te passen is. Dit model combineert bij vrijwel elke bank.

De armleuningen zijn uitgevoerd in robuust metaal.

Uiteraard is er ook een geweldige keuze in stofsoorten uit de IN.HOUSE stofcollectie waardoor je tevens een combinatie kunt maken met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Combineer dus maar naar hartenlust.

Model Caily is bovendien snel leverbaar, zodat je snel van je nieuwe aankoop kunt genieten.

  • * Vele keuzemogelijkheden
  • * Twee rughoogtes
  • * Hoogwaardige kwaliteit

Het is mogelijk een uitbreiding op de standaard garantie mee te bestellen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze periode van 5 jaar.

En als er eens iets is: dan kun je persoonlijke service aan huis verwachten van een servicebureau om het probleem snel voor je op te lossen.

De garantie geeft je zekerheid in het geval er vlekken ontstaan door huishoudelijke ongelukjes maar ook valt de constructie van de fauteuil onder de uitgebreide garantie. Vraag hiernaar bij je verkoopadviseur. Zij kunnen je hier uitgebreide uitleg over geven.

Bij IN.HOUSE kan je uiteraard komen proef zitten, ervaar hoe Caily je meteen overtuigt door het goede zitcomfort. Bepaal zelf hoe je de stiknaden wenst: in contrastkleur of liever passend bij de kleur van de stoffering. Persoonlijk maatwerk noemen we dat!