Cart
Celino bank

Celino bank

Celino bankstel met maatwerk

Ons model Celino heeft alles in zich: een geweldig zitcomfort, comfortabele relaxfuncties, diverse opties zoals bekerhouders en een stof- en lederkeuze waar je "U" tegen zegt. De relaxfuncties kunnen bediend worden door middel van een luxe tiptoetsbediening. Door de uitgebreide stof- en lederkeuze uit de INHOUSE collectie kun je Celino combineren met alle andere meubelen uit de collectie, bijvoorbeeld een eetstoel in dezelfde stof of een fauteuil in een leuke bijpassende lederkleur: aan jou de keuze!

Hoekbank Celino mogelijkheden

INTERIEUR

Materiaalsoort Romp: Meubelplaat
Materiaalsoort Zit: Nosag en koudschuim
Materiaalsoort Rug: Singelband en polyether

EXTERIEUR

Bekleding: Stof, leder
Mogelijkheden: Zie INHOUSE stof- en ledercollectie en/of eigen stof-/ledercollectie leverancier.

POTEN

Standaard: Kunststof zwarte poot

Andere mogelijkheden: Beuken houten poot (zwart, wit, koloniaal, alu, olie, blank gelakt, blank onbehandeld)
Let op: een houten poot is niet mogelijk bij een element met relaxfunctie.

EXTRA VERKOOP INFORMATIE

Bij een element met relaxfunctie is geen houten poot mogelijk. Indien een bank 2 of meer relaxfuncties heeft en er wordt daarnaast voor de optie accu gekozen, dient er per relaxfunctie een accu besteld te worden.

Er zijn meerdere soorten bedieningsknoppen voor het relaxsysteem mogelijk. Indien je kiest om een tussenelement* te voorzien van een relaxfunctie dan wordt dit element altijd voorzien van tiptoetsbediening op de zijkant van de zitting (4Z).
*Element wat niet naast een armleuning geplaatst wordt.

Indien er wordt gekozen voor de relaxfunctie, wordt de betreffende bank in elementen geleverd in verband met het gewicht.

Celino bank snel in huis

We hebben onze favoriete banken voor jou op voorraad gezet! Nadat je de order in onze winkels of via onze webshop hebt ingegeven neemt ons transportbedrijf binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken.

De bank wordt door twee deskundige vakmensen afgeleverd, netjes geplaatst, zorgvuldig uitgepakt, en indien nodig worden de relaxfuncties aangesloten. Uiteraard worden de verpakkingsmaterialen mee terug genomen.

Hierboven vind je het ook de Celino bank die je via Express Delivery kunt bestellen. Indien je toch liever een andere opstelling of kleur wenst wordt je bestelling met een reguliere levertijd aangeboden.

 

 

filter
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina