Cart
Dalero Fauteuil

Dalero Fauteuil

Een comfortabele zit voor iedereen.

De relaxfauteuil Dalero is een fauteuil met vele keuzemogelijkheden. Deze relaxfauteuil Dalero is in Small, Medium en Large te verkrijgen, zodat het altijd perfect aansluit voor jouw zitcomfort.

  • * Verkrijgbaar in Small,Medium of Large
  • * Zeer ruime keuze in stoffen en leder
  • * Standaard inclusief topswing

De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. En geeft zo een comfortabele zit voor iedereen. Het is tevens ook mogelijk om de rugleuning te verstellen zonder dat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld, deze 'topswing' zit standaard in elke relaxfauteuil. Het hoofd wordt zo in elke positie aangenaam ondersteund.

De relaxfauteuil Dalero is standaard uitgevoerd met 2-motorige bediening voorzien van tiptoets, optioneel kun je, tegen meerprijs, een accu bestellen. Deze tiptoetsen zijn tevens mooi afgewerkt in de zitting waardoor er geen snoer over de vloer loopt en het een luxe uitstraling geeft.

Model Dalero is ook met verschillende poten te verkrijgen, zo is het getoonde model uitgevoerd met zwarte poten. Maar is dit model ook te krijgen met bijvoorbeeld een houtkleurige voet of een gepolijst aluminium.

filter
Aflopend sorteren

5 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

5 Items

2 3 4
per pagina