Cart

Daan stoelen

Online stoelen kopen

Barstoel Danice en eetstoel en armstoel Daan zijn voorzien van een mooi draadvormig metalen onderstel. De gekruiste vormen van het metaal vormen een eyecatcher in je interieur. De eetstoel en armstoel zijn leverbaar met diverse stikselmotieven.

  • • Stoer en elegant vormgegeven onderstellen
  • • Uitgebreide keuze in prachtig leer, lederlook en stof
  • • Mooie handmatige afwerking

Vintage stoelen

De barstoel is leverbaar in 2 zithoogtes: 65 cm (zoals getoond) en 80 cm, zo is er altijd een barstoel die bij je past. De hele serie is leverbaar in diverse soorten leder, bijvoorbeeld Buffalo leder (zoals getoond). Dit leder is ambachtelijk afgewerkt en op kleur ingewassen. Daarnaast hebben we prachtig Vintage/Botswana leder. Als stofkeuze hebben we de onderhoudsvriendelijke Bronco stof als mogelijkheid, dit is een slijtvaste microvezelstof die een mooie structuur heeft waardoor er een geschuurd leder uitstraling ontstaat. Voor een optimaal gebruiksgemak adviseren we onze leatherlook Vintage, dit heeft de uitstraling van een 'verouderde' ledersoort maar is heel makkelijk te reinigen en verkleurd vrijwel niet.

Leren eetstoelen; design fauteuil & barkruk vintage

De serie wordt handmatig gefabriceerd en afgewerkt. Kleine oneffenheden in het metaal, slijpspoortjes etc. horen bij de industriële look van deze serie. Het Buffalo leder wordt in diverse stappen handmatig ingekleurd en afgewerkt. Hierdoor is elk item uniek en ontstaan er kleine verschillen, dit geeft de charme van een industrieel product. Voor Buffalo leder kun je tegen een geringe meerprijs kiezen voor een glansafwerking.

Vraag je verkoopadviseur naar de specifieke mogelijkheden per model; ook kun je meer informatie krijgen over het productie procedé van het leder en de onderhoudsadviezen. De zittingen en rugleuningen zijn altijd voorzien van hoogwaardig HR (koud) schuim om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen.

Wij kunnen de standaard garantieperiode tegen een meerprijs verlengen naar 5 jaar. Bij deze garantie hoort een service aan huis en voldoende onderhoudsmiddel om je meubel voor minimaal 5 jaar goed te onderhouden.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.