Cart

draaifauteuil industrieel

filter
Aflopend sorteren

2 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

2 Items

2 3 4
per pagina

Draaifauteuil als middelpunt van de woning

Een draaifauteuil is te herkennen aan de roterende zitting, de poot staat vast op de grond en het zitgedeelte kan roterend draaien. Een draaifauteuil is het centrale middelpunt van de woning, je draait deze gemakkelijk alle kanten op. Zo kan je zonder de fauteuil te verzetten makkelijk tv kijken, bijkletsen met visite of een oogje in het zeil houden terwijl iemand anders staat te koken.  


Industriële draaifauteuil

Draaifauteuils zijn er net als gewone fauteuils in verschillende stijlen. Maar een van de stijlen die opvalt binnen de draaifauteuils zijn industriële draaifauteuils. Te herkennen aan de robuustere vorm en stoer uiterlijk. Wat een draaifauteuil erg stoer maakt is leren bekleding. Onze draaifauteuil Monzone in groen leer past perfect in een modern industrieel interieur.

 

Vul de leegte in een industrieel interieur

Een draaifauteuil leent zich perfect om een lege plek te vullen in een industrieel interieur.  Een industrieel interieur is vaak een woonstijl waarbij grote vormen en stoere elementen elkaar versterken. Een stoere draaifauteuil kan een industrieel interieur precies die toevoeging geven die het nodig heeft.

 

Robuust, stoer én industrieel

Onze draaifauteuil Javalo in groen leer combineert stoer design met een robuust en industrieel uiterlijk. Deze fauteuil heeft relaxfuncties en past perfect in jouw industriële woning. Liever een fauteuil zonder armleuningen? De relaxfauteuil Thomas in cognac vintage leer staat perfect in een industrieel interieur.

 

Industrieel wonen met kleur

Voeg kleur toe aan je industriële interieur. Met onze draaifauteuil Tirona in het geel haal je een smaakmaker in huis. Liever een andere kleur of stof? Kies dan voor maatwerk, en bekleed jouw favoriete fauteuil in één van onze stofof leersoortenuit ons stoffenconcept.