Cart

Dressoirs

filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 13

Page:
2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 13

Page:
2 3 4
per pagina

Dressoir: opbergkast, tv-meubel en wandkast ineen

 

Een dressoir: de populairste opbergkast

In de Middeleeuwen was een dressoir een veelvoorkomend meubel en anno 2020 is de opbergkast nog steeds populair. Tegenwoordig wordt een dressoir vaak gebruikt als tv-meubel of om een saai hoekje op te fleuren. Een dressoir is geschikt om tegen een langere muur te zetten, maar is ook als roomdivider te gebruiken. De kast nodigt door z’n lagere formaat uit om er mooie stylinghoekjes op te maken en er lijsten of kunst boven te hangen. Je kunt er vaak net zo veel spullen in kwijt als in een hoge opbergkast.

Een wit dressoir of een houten wandmeubel?

Ben je op zoek naar een wit dressoir voor in je woonkamer of een houten dressoir voor in de zithoek? Qua kleuren en materialen heb je bij INHOUSE veel keus. Een dressoir van hout zorgt voor warmte in je interieur. We hebben meubels in onder meer mangohout, eikenhout, kikarhout of notenhout. Je kunt kiezen voor een onbewerkte houtsoort, hout met een olie of laklaag of onderhoudsvriendelijke houtlook. Een opbergmeubel met metalen accenten heeft een stoere uitstraling, terwijl een witte kast tijdloos is en gemakkelijk te combineren valt met de rest van je interieur. Wat is jouw favoriete materiaal?

Hier kun je aan denken bij de aankoop van een dressoir

Deze tips kun je in gedachten houden bij de zoektocht naar jouw dressoir:
• Kies de juiste hoogte
Ben je van plan jouw dressoir als tv-meubel te gebruiken, dan moet het meubel de juiste hoogte hebben. De hoogte is afhankelijk van de grootte van je televisie en jouw persoonlijke voorkeur. Onze dressoirs zijn er uiteraard in verschillende hoogtes.
• Bedenk van tevoren wat je in en op het dressoir gaat zetten
Zo is het gemakkelijker om te kiezen voor veel kastruimte, lades of juist open vakken. Het is vaak mogelijk om de open vakken te voorzien van ledverlichting, zodat jouw accessoires de aandacht krijgen die ze verdienen.
• Wil je een dressoir op pootjes of kies je voor een zwevend meubel?
Beide laten je woonkamer groter lijken en geven een luchtig effect.

Boek een gratis interieuradvies

Vind je het lastig om het juiste dressoir te kiezen? Onze interieurstylisten denken graag met je mee. Ze kunnen je helpen met een inspirerend interieuradvies voor je woonkamer, maar ook adviseren over verlichting, kleuren en materialen. Zo weet je zeker dat jouw interieur dat persoonlijke thuis wordt waar je zo naar verlangt.

Ruim 30 INHOUSE woonwinkels door heel Nederland

Onze meubelcollectie is exclusief te bewonderen bij ruim 30 woonwinkels door het hele land. Er zit dus altijd een INHOUSE winkel bij jou in de buurt. Onze dressoirs en andere meubels zijn ontworpen volgens de laatste trends. Kijk welke houtsoort jij het mooiste vindt of kies je toch voor tijdloos wit? Doe inspiratie op, laat je adviseren door onze interieuradviseurs en voor je het weet geniet je van jouw nieuwe interieur. Kom je een keertje langs?