Cart

Eetkamerstoel met armleuning

filter
Aflopend sorteren

12 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

12 Items

2 3 4
per pagina

Op zoek naar eetkamerstoelen met armleuning?

Een armleuning kan net dat extra beetje comfort bieden tijdens het zitten. En wie wil dat nou niet? Want een eethoek is de plek waar je zit tijdens een gezellig etentje, je laptop opent tijdens een thuiswerkdag en in de ochtend op je gemak de krant leest. Naast een stijlvolle eethoek wil je natuurlijk ook dat de stoelen heerlijk zitten en comfort bieden. Eetkamerstoelen met een armleuning is een verrijking in je dagelijks leven.

Landelijk, modern, industrieel… altijd een stoel in jouw stijl

Of je nu op zoek bent naar een stoere industriële eetkamerstoel met armleuning, zoals onze Dento stoel van microleer. Of naar een landelijke eetkamerstoel met armleuning zoals onze Brisa eetkamerstoel. Een moderne hippe velvet eetkamerstoel? Onze Komera eetkamerstoel is een stoel passend bij een trendy interieur. Bij INHOUSE hebben we altijd een eetkamerstoel met armleuning die bij jouw stijl past. Ben je er nog niet aan uit welke stijl bij jou past? Kom dan langs in een van onze INHOUSE woonwinkels en ontdek al onze eetkamerstoelen.

Eetkamerstoel met armleuning op wieltjes

Een eetkamerstoel met armleuning nog luxer maken? Kies dan voor een eetkamerstoel op wieltjes. Het voordeel van een eetkamerstoel met wielen is dat je deze makkelijk kunt verschuiven. Maar daarnaast zit het ook heerlijk. Onze eetkamerstoel Lanny in donkerblauw is een prachtige smalle eetkamerstoel met armleuning en is voorzien van wieltjes, de perfecte eetkamerstoel in een modern huishouden. Is jouw smaak wat landelijker? Bekijk dan onze eetkamerstoel Mento in geel met duo stoffering, de achterkant van de stoel in leer en het zitgedeelte aan de binnenkant in een prachtige grove stof. Echt gemak ervaren? Kies dan voor een draaibare eetkamerstoel met armleuning. Een draaibare stoel is een stoel waarbij het zitgedeelte en het onderstel met elkaar kunnen roteren. Onze Santia eetkamerstoel is een stoel die draaibaar is en een terugdraaimechanisme heeft. Hierdoor draait de stoel altijd automatisch terug naar z’n originele positie. 

Een eetkamerhoek, de perfecte combinatie tussen een tafel en stoelen

Om je eethoek trendy, praktisch én comfortabel te maken is het verstandig goed na te denken over de combinatie van stoelen en de eettafel. Want je wil natuurlijk wel dat je stoelen perfect aansluiten op je eetkamertafel. Inspiratie nodig? Lees hier 5 tips bij het kiezen van eetkamerstoelen.