Cart

Draaibare eetkamerstoelen

filter
Aflopend sorteren

4 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

4 Items

2 3 4
per pagina

Draaibare eetkamerstoel kopen?

Draaibare eetkamerstoelen staan niet alleen leuk bij je eetkamertafel maar hebben ook vele voordelen. Je kunt makkelijk gaan zitten en weer opstaan zonder de stoel te verzetten. Hierdoor blijven je stoelen altijd mooi aangeschoven staan.

Hippe draaibare eetkamerstoelen velvet

Wie denkt dat er alleen klassieke draaibare eetkamerstoelen zijn, heeft het mis! Wat dacht je van een velvet eetkamerstoel die draaibaar is? Onze eetkamerstoel Komera in groen, okergeel of antraciet velvet is een echte hippe stoel. Of wat dacht je van onze Jela velvet eetkamerstoel? Deze stoel is echt een toevoeging aan je eettafel.

Draaibare eetkamerstoel met armleuning

Extra comfort? Kies dan voor een draaibare eetkamerstoel met armleuningen. Bijvoorbeeld onze stoere eetkamerstoel Vigio met kuipzitting. Wedden dat jij hier heerlijk uren op kunt zitten tijdens een gezellig thuis diner?

Draaibare eetkamerstoel in alle kleuren van de regenboog!

Op zoek naar een draaibare eetkamerstoel in een specifieke kleur? Onze eetkamerstoel Vigio is verkrijgbaar in vele kleuren. Groen, zwart, antraciet, blauw of cognac. INHOUSE heeft een ruime keuze in kleuren. En met ons stoffenconcept is dit model draaibare eetkamerstoel te combineren met jouw droomstof. Er zijn wel meer dan 250 verschillende soorten kleuren en bekleding!

Draaibare eetkamerstoelen met terugdraai mechanisme

Wil je dat jouw eethoek altijd opgeruimd oogt? Kies dan voor draaibare eetkamerstoelen met terugdraai mechanisme. Superhandig! Door dit mechanisme draaien de stoelen altijd terug naar de originele positie. Komera, Santia, Emora en Vigio zijn stoelen die deze functie hebben.