Cart

Eetkamerstoelen velvet

filter
Aflopend sorteren

2 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

2 Items

2 3 4
per pagina

De mooiste fluwelen eetkamerstoelen


Velvet is niet alleen super trendy, ook geeft het een luxe uitstraling aan je interieur. Bij INHOUSE hebben we een ruim assortiment leuke eetkamerstoelen in velvet. Maar wat is nu precies het verschil tussen velvet, velours en fluweel? Dat is niet moeilijk: Dit zijn gewoon allemaal verschillende benamingen voor dezelfde stof.


Veel kleurkeuze: Eetkamerstoelen velvet

Bijna alle INHOUSE eetkamerstoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is de eetkamerstoel Komera verkrijgbaar in geel, groen en antraciet. Onze top eetkamerstoel Arlenti met handige skatewieltjes is verkrijgbaar in velvet geel, groen en grijs. Op zoek naar velvet stoelen blauw? Dan ben je vast gelijk verliefd op onze Vigio eetkamerstoel. Een echte trendy okergele eetkamerstoel fluweel? Onze velvetstoel Komera in okergeel is een echte on-trend stoel. Verkrijgbaar in verschillende soorten rug stiksels en met of zonder armleuning.


Velours eetkamerstoel met armleuning

Bij INHOUSE hebben we veel verschillende soorten velvet eetkamerstoelen in het assortiment. Zo ook velours eetkamerstoelen met armleuning. Een armleuning staat niet alleen leuk bij een stoel het geeft ook extra zitcomfort. Eetkamerstoel Solaro is verkrijgbaar met en zonder armleuning, ook leuk om met elkaar te combineren. Ook eetkamerstoel Rantio is zowel verkrijgbaar met armleuningen als zonder armleuningen.