Cart

Elektrische relaxbanken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Jouw nieuwe lievelingsplek in huis

Bankhangen the next level! Wanneer je eenmaal een relaxbank ervaren hebt, weet je precies waarom deze gemaakt worden. In huis is de bank toch wel een van de plaatsen waar we het meeste zitten. Daarom mag deze natuurlijk wel extra luxe zijn. INHOUSE heeft een ruim assortiment relaxbanken in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een moderne relaxbank? Dan is onze Rapalo jouw nieuwe beste vriend! Liever een robuustere bank? Ontdek dan onze Celino, dé ultieme relaxbank.

Bank met elektrisch relax, geen gedoe meer

Een elektrisch verstelbare bank heeft vele voordelen. Je hebt geen gedoe met hendels en wanneer je bijvoorbeeld minder kracht in je armen hebt kun je gemakkelijk een elektrisch verstelbare bank bedienen. Met een druk op de knop ben je al aan het ontspannen, zo makkelijk is het.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Onze INHOUSE relaxbanken zijn volledig naar wens samen te stellen, de mogelijkheden zijn eindeloos. De meeste mensen kiezen voor elektrisch verstelbare hoofdsteunen en voetensteunen. Maar gun je zelf echte luxe door te kiezen voor een bekerhouder, usb-aansluiting of bed functie. Ergens moet de bank natuurlijk stroom vandaan halen, we snappen maar al te goed dat je twijfelt over de kabels. Maar gelukkig is daar ook een oplossing voor. Kies voor een accu, hiermee is je bank helemaal draadloos en deze hoef je maar enkele keren per jaar op te laden. Onze Rigas relaxbank is een van onze toppers. Deze bank is letterlijk helemaal zelf naar wens samen te stellen. Je kiest de opstelling, type armleuning, type poot, rugleuning, het zitcomfort en ga zo maar door.

Jouw bank, jouw ontwerp

Iedere woning is anders, en elk gezin heeft een andere samenstelling. Daarom zijn er ook zo veel verschillende banken. Maar welke bank is nou perfect voor jou? Dat bepaal jij helemaal zelf! Kies je liever voor stof of ga je toch voor een leren relaxbank? Zelfs dit kan je zelf kiezen. In deze blog laten we je graag de voordelen van stof en leer zien. Jouw droombank gevonden maar niet in de perfecte stof of leersoort? Geen probleem, kies een leer- of stofsoort uit ons stoffenconcept en wij maken de bank speciaal naar jouw wensen. Woon je klein, of juist heel ruim? Al onze banken zijn zelf samen te stellen qua opstelling en grootte.