0 items
€ 0,-

Express Delivery

Bij IN.HOUSE kunnen we de meeste showroommodellen al snel leveren. Je hebt je bank in de meeste gevallen al binnen 30 werkdagen. In verhouding met de meeste traditionele meubelaanbieders is dit een keurige levertijd, maar in vergelijking met de vele webshops is dit toch wel een ander verhaal. Webshops leveren hun assortiment steeds sneller uit en als je een kleine opslag betaalt, kunnen ze in sommige gevallen zelfs leveren op dezelfde dag. Deze ontwikkeling is niet meer te stoppen.

Om met deze ontwikkelingen mee te kunnen hebben we bij IN.HOUSE vanaf nu een aantal modellen dit verkrijgbaar zijn met Express Delivery. Met deze service kun je jouw nieuwe bank al binnen een week in huis hebben. Wie wil dat nu niet! Heb je net je zinnen gezet op een nieuwe bank, maar moet je toch nog een aantal weken wachten totdat je hier van kunt gaan genieten. Vanaf nu hoeft dat niet meer.

Hoe werkt Express Delivery?

We hebben onze favoriete banken namelijk voor jou op voorraad gezet! Nadat je de order in onze winkels of via onze webshop hebt ingegeven neemt ons transportbedrijf binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken.

De bank wordt door twee deskundige vakmensen afgeleverd, netjes geplaatst, zorgvuldig uitgepakt, en indien nodig worden de relaxfuncties aangesloten. Uiteraard worden de verpakkingsmaterialen mee terug genomen.

Hieronder hebben we de modellen geplaatst die je via Express Delivery kunt bestellen. Indien je toch liever een andere opstelling of kleur wenst, wordt je bestelling met een reguliere levertijd aangeboden.

De modellen die we je aanbieden in de Express Delivery selectie zijn geselecteerd op kwaliteit, comfort en uitstraling. Daarnaast hebben we diverse modellen met een elektrisch bedienbare relaxfunctie die je extra comfort bieden bij bijvoorbeeld een gezellig avondje voor de buis.

4 artikel(en)

4 artikel(en)