Cart
Famanti bank

Famanti bank

Hoekbank Famanti

Ons model Famanti heeft een heerlijk zitcomfort en is uitgevoerd met een zijde zachte microvezelstof. De brede rib is de trend van dit moment en geeft de bank zijn aantrekkelijke uitstraling. Door de grote, wat diepere elementen heeft Famanti zijn oversized look.

    • • Nonchalante look
    • • Iets zachter zitcomfort
    • • Knuffelzachte stof

 

De getoonde uitvoering, alsmede de gespiegelde versie, is bij ons snel leverbaar. Hierdoor kun je snel genieten van je nieuwe aankoop. Er is bovendien een uitgebreide keuze in elementen zodat er ook wat kleinere hoekopstellingen mogelijk zijn.

Tevens is er bijvoorbeeld een fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en een 3-zitsbank leverbaar. Er is tevens een zeer ruime keuze in de stoffen van de INHOUSE collectie zodat er ook leuke combinaties te maken zijn met de vele meubelen uit onze collectie.

Famanti bankstel; kom proefzitten

Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van de stof op de bank, Tevens kan men je adviseren om leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de INHOUSE collectie.

Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie. En als er eens wat aan de hand is hebben wij een speciale servicedienst aan huis om het zo snel mogelijk op te lossen.

Famanti zitbank, de mogelijkheden

Het interieur van de Famanti

Materiaalsoort Romp: Meubelplaat, hardhouten steunlatten. Frame is verlijmd en geschroefd.
Materiaalsoort Zit: Nosag veren, PU schuim T35.
Materiaalsoort Rug: Kussens met een vulling van schuim en siliconen.

Het exterieur van de Famanti

Bekleding: Stof
Mogelijkheden: Zie INHOUSE stofcollectie en/of stofcollectie leverancier.

De poten van de Famanti

Pootmateriaal: Kunststof
Pootkleur mogelijkheden : Zwart

filter
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina