Cart
Get the flower fever!

Get the flower fever!

 

In deze woonstijl combineren we Oosterse prints met bamboe en bloemen. Heel veel bloemen! Wat ons betreft zijn bloemen de kleurrijke woonaccessoires die nooit mogen missen in je huis. Ga mee met de seizoenen en kies iedere week weer een vers boeket!

Oosters

Verschillende prints combineren, dat kan lastig zijn. Maar, als je ervoor kiest om de prints in één familie te kiezen, oogt het geheel meteen een stuk rustiger. Kies bijvoorbeeld voor meerdere grafische prints in zwart-wit, of zoals wij deden, meerdere Oosterse prints met bloem- en bladmotieven. De prints laten we overal terugkomen, in de lampionnen en in de kussens, maar bijvoorbeeld ook met een mooi doek aan de muur!

Bamboe en rotan

Om de Oosterse sfeer in deze kamer nog eens extra te onderstrepen, vind je hier vooral natuurlijke materialen als rotan en bamboe. Deze meubels worden gemaakt van snelgroeiende bamboe die soms metershoog wordt in een paar maanden! De buigzame stengels hebben knoesten, ribbels en randjes waardoor ze perfect passen in een rustige, natuurlijke woonstijl.

Hoofdrol voor bloemen

In deze woonstijl spelen bloemen de hoofdrol. Ben je ook gek op bloemen? Zet dan niet één groot boeket in huis, maar verdeel je bos over meerdere kleine vaasjes. Zo komen de afzonderlijke bloemen extra tot hun recht en heb je door het hele huis bloemen staan! Wij gebruikten kersenbloesem, Dahlia's en kerstroos, maar ieder seizoen is er wel iets anders te vinden bij je bloemist. De kleuren van je bosje bloemen hoeven niet te matchen, maar door bloemen te kiezen in complementaire kleuren vallen ze wel extra op! Bij onze blauwe kussens zijn de oranje bloemen bijvoorbeeld een blikvanger.

Kleurtje op de muur?

De warme en liefdevolle kleur rood is een opvallende kleur met een sterk karakter. Durf jij het aan om deze kleur in je interieur te gebruiken? De beste ruimtes in huis om rood te gebruiken zijn de werkkamer en keuken, omdat hier vaak actie plaatsvindt en de rode kleur energie stimuleert. Kleur niet gelijk je hele woning rood, maar vindt de juiste balans. Door de opvallende kleur is het slim om met rode accenten en accessoires te werken.

Een huis vol bloemen. Get the flower fever!

We zetten overal bloemen in huis! Bonte boeketten wisselen we af met rotan en bamboe voor een Oosterse sfeer en de botanische prints zorgen voor een flinke dosis groen in jouw huis.

 

filter
Aflopend sorteren

6 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

6 Items

2 3 4
per pagina