0 items
€ 0,-

Forlino fauteuil

Forlino fauteuil

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fauteuil hoge rug

Onze fauteuilserie Forlino is uitgevoerd met carré-vormige stiksels op de rugleuning. De rugleuning is bovendien leverbaar in 2 hoogtes. Daarnaast zijn de metalen armleuningen in meerdere kleuren mogelijk.

  • • 2 hoogtes in rugleuning
  • • Snel leverbaar in de getoonde uitvoering
  • • Vele stof en ledersoorten mogelijk

De fauteuil leent zich uitstekend bij vele woonstijlen en is aangenaam geprijsd. Indien je kiest voor de uitvoering zoals getoond is Forlino bovendien snel leverbaar.

Fauteuil online kopen

Wij bieden je een ruime variatie in armleuningen en je kunt de fauteuil laten uitvoeren in de vele stof- en ledersoorten uit de IN.HOUSE stof- en ledercollectie. Hierdoor kun je zelf prachtige combinaties samenstellen met de vele meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Zoek het contrast op voor een verrassende kwinkslag in je interieur of zoek juist de rust in een mooie set in dezelfde stoffering, de keuze is aan jou! Uiteraard kun je ook deskundig advies inwinnen bij onze verkoopadviseurs die klaarstaan om je te helpen.

Klassieke fauteuils

De fauteuils zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen die je een jarenlang woonplezier garanderen. IN.HOUSE besteedt namelijk uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen. Tevens gaat er speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren met bovendien een aangenaam prijskaartje.

Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen of het leer te reinigen en te voeden is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie. En als er eens wat aan de hand is? Dan staat er een speciale servicedienst tot je beschikking om bij je thuis het probleem op te lossen.