Gratis interieuradvies

Uitgekeken op je interieur en zoek je inspiratie om je woonkamer opnieuw in te richten? IN.HOUSE kan je hier mee helpen. Elke IN.HOUSE klant kan namelijk gratis en deskundig interieuradvies krijgen van onze verkoopadviseurs. Wij staan garant voor deskundig advies en een goede service.

  • • Gratis en deskundig interieuradvies
  • • Gebaseerd op de laatste woontrends
  • • Goede service

Of het nu gaat om de complete inrichting van de woonkamer, informatie over de mogelijkheden van een van de IN.HOUSE meubelen of advies over het onderhoud van een bepaald meubelstuk, de IN.HOUSE verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen. Er is namelijk vaak meer mogelijk dan je denkt!

Neem bij bezoek aan de winkel altijd een plattegrond mee van de kamer waarover je advies wenst. Eventueel aangevuld met een aantal foto’s van de huidige situatie bij jou thuis. Onze verkoopadviseurs kunnen zo met de juiste gegevens desgewenst een tekening van de nieuwe inrichting uit werken. Bij uitgebreid advies kunnen er kosten aan verbonden zijn, vraag naar de voorwaarden in de winkel. Indien tot aankoop wordt overgegaan, worden de eventuele kosten van het interieuradvies in mindering gebracht op je rekening.

Je smaak ontwikkelt zich voortdurend, dus kom regelmatig langs in onze winkels voor meer wooninspiratie. Liever vanuit de luie stoel wooninspiratie op doen? Kijk dan eens verder op deze IN.HOUSE website op de pagina wooninspiratie. Hier vind je diverse woonstijlen voorzien van tips en tricks over hoe je de woonstijl zelf kan doorvoeren in bijvoorbeeld je woonkamer.

Blader ook eens door ons woonmagazine. Deze staat bomvol met ideeën, tips, de laatste trends en nog veel meer. Het woonmagazine geeft een overzicht van onze IN.HOUSE collectie. Via onze diverse social media kanalen en via onze nieuwsbrief blijf je tevens op de hoogte van de laatste trends en de beste acties. Schrijf je dus nu nog in voor onze nieuwsbrief.