Gratis interieuradvies

 

Ben je op zoek naar een interieur dat echt bij jou past, dan is een persoonlijk interieuradvies een goed idee. Een interieuradviseur komt vaak met ideeën waar je zelf niet aan denkt.

Vind je het inrichten van je huis lastig? Vraag dan een persoonlijk interieuradvies aan.

Een persoonlijk interieuradvies is een adviesgesprek met één van onze interieuradviseurs. Tijdens dit gesprek ga je samen met de stylist op zoek naar een thuis dat bij je past. Dit advies bieden wij aan als service en is dus gratis*.


Interieuradvies; hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in de collectie van IN.HOUSE, en zie je meubels die je aanspreken in onze collectie, maak dan een afspraak met één van onze interieur stylisten.

De stylist brengt jouw wensen in kaart, combineert die naar wens met de laatste interieurtrends en stylingtips, en adviseert jouw perfecte interieur op basis van de IN.HOUSE collectie. Dit kan naar wens in kaart gebracht worden door middel van een interieur schets / plattegrond om goed inzichtelijk te krijgen hoe de meubels van jouw keuze de ruimte vullen.

Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Onze stylisten helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

Tijdens het adviesgesprek wordt er een plattegrond ingetekend op schaal waarin de voor en door jouw uitgekozen meubels tot in detail worden geschetst. Zo weet je zeker dat alles past. De ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden gemaakt mag je lekker mee naar huis nemen. Ben je misschien geïnteresseerd in een uitgebreider interieur advies, waarin je een digitaal 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies, ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel van jouw keuze, en maak een afspraak. Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn.

Zie jij jouw nieuwe interieur al voor je?


Interieuradvies; de voordelen op een rijtje

1. Je wordt geïnspireerd
Een goede voorbereiding is het halve werk. Probeer daarom alleen of samen met een stylist inspiratie op te doen. Doe een rondje langs verschillende stijlkamers in onze woonwinkels, om te kijken wat je mooi vindt. Zelf kun je ook thuis een moodboard maken, op Pinterest of door te knippen en te plakken.

2. Je krijgt hulp van een interieuradviseur
Je voelt je pas echt thuis in een huis met persoonlijke spullen en sfeervolle accessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af. In een interieuradvies maak je vaak een wishlist van meubels en accessoires, die passen bij jouw stijl en wensen. Het is ook mogelijk om een kleurplan op te stellen of een betere indeling van je huis te maken.

3. Je gaat uit je comfortzone
Met de hulp van een stylist durf je meer en gaan alle veilige keuzes overboord. Doordat de stylist je laat zien wat mogelijk is, kies je opeens wél voor dat grof gebreide vloerkleed of kussens in een felle kleur.

4. Shoppen = leuk
Stiekem het allerleukste van interieuradvies? Shoppen! Interieurliefhebbers zijn aan het goede adres bij IN.HOUSE. In onze woonwinkels vind je een team van woonspecialisten die je perfect kunnen helpen.


Interieuradvies; de voorbereiding

Om de interieuradviseurs een goed beeld te geven van jouw woning, is het van belang dat je een plattegrond van je woning meeneemt. Ook is het handig als je naar het adviesgesprek een moodboard meeneemt.

Kijk eens op ons IN.HOUSE Pinterest-account, daar vind je mooie sfeerbeelden. Daarnaast vinden onze stylisten het fijn als je foto’s van de huidige situatie meeneemt. Zo kunnen zij rekening houden met bijvoorbeeld de lichtinval en speciale elementen in huis, zoals een open haard.

Voorbereidingschecklist voor het persoonlijk interieuradviesgesprek:

  • ✔ Plattegrond van woning
  • ✔ Moodboard
  • ✔ Foto’s huidige situatie

  


Je smaak ontwikkelt zich voortdurend, dus kom regelmatig langs in onze winkels voor meer wooninspiratie. Liever vanuit de luie stoel wooninspiratie op doen? Kijk dan eens verder op deze IN.HOUSE website op de pagina wooninspiratie. Hier vind je diverse woonstijlen voorzien van tips en tricks over hoe je de woonstijl zelf kan doorvoeren in bijvoorbeeld je woonkamer.

Blader ook eens door ons woonmagazine. Deze staat bomvol met ideeën, tips, de laatste trends en nog veel meer. Het woonmagazine geeft een overzicht van onze IN.HOUSE collectie. Via onze diverse social media kanalen en via onze nieuwsbrief blijf je tevens op de hoogte van de laatste trends en de beste acties. Schrijf je dus nu nog in voor onze nieuwsbrief.

* Bij uitgebreid advies kunnen er kosten aan verbonden zijn, vraag naar de voorwaarden in de winkel. Indien tot aankoop wordt overgegaan, worden de eventuele kosten van het interieuradvies in mindering gebracht op je rekening.