Cart
Gratis interieuradvies
Gratis interieuradvies

Gratis interieuradvies

PRODUCT- OF INTERIEURADVIES NODIG?

• Ben je op zoek naar een specifiek meubel en kan je wel wat hulp gebruiken?
• Heb je vragen over (de mogelijkheden van) INHOUSE meubels?
• Wil je je huis anders inrichten, maar weet je niet hoe?
• Of heb je een andere woonvraag?

Maak gebruik van onze gratis service!
Dit kan in de winkel, online of telefonisch.


 WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wat voor advies je wenst is helemaal afhankelijk van jouw situatie en jouw woonvraag. Uiteraard stemmen we ons advies af op jouw wensen. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je kiezen uit de volgende vormen van advies:

  1. 1. Product & meubeladvies (gratis)
    Informatie/advies over INHOUSE producten, prijzen, maatwerk- kleur- en materiaalmogelijkheden. Dit is een afspraak van max. 60 minuten.
  2. 2. Interieuradvies/schets (gratis)
    Bij een interieuradvies gaan we nog een stapje verder. We kijken naar hoe je jouw woonkamer kunt inrichten en maken daarbij indien gewenst een interieurschets. Dit is een afspraak van max. 90 minuten.
  3. 3. Interieurontwerp 3D*
    Vind je het moeilijk om je voor te stellen hoe je woonkamer helemaal opnieuw kunt indelen op een manier die bij jou past? Dan kun je ook kiezen voor een uitgebreid interieurontwerp. Met behulp van bijvoorbeeld moodboards en een interieurplan in 2D/3D krijg je een op maat gemaakt advies in jouw woonstijl.  Zo krijg je een nog beter idee van wat er allemaal mogelijk is in jouw interieur. Dit is een afspraak van max. 150 minuten.

ACTIE: NU GRATIS ACCESSOIRE CADEAUBON T.W.V. 100 euro!

Ontvang nu tijdelijk een gratis accessoire cadeaubon t.w.v. 100 euro bij besteding van minimaal 1.000 euro!

Wat moet je doen? Maak een afspraak voor een product- of interieur adviesgesprek. Dit gesprek kan zowel thuis, via videobellen of, zodra dat weer mogelijk is, in de winkel plaatsvinden.
Besteed je minimaal 1.000 euro? Dan ontvang je een bon! De bon deze is in te leveren tot 1 augustus 2021 bij jouw INHOUSE winkel.

 

* Een interieurontwerp brengt mogelijk extra kosten met zich mee. Dit is afhankelijk van jouw wensen/behoeften. Vraag de winkel naar de mogelijkheden.