0 items
€ 0,-

Grazia woonprogramma

Grazia woonprogramma

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Grazia; dressoir strak

Het moderne lijnenspel van ons woonprogramma Grazia springt meteen in het oog. De praktische indeling van de kasten, afgewisseld met open vakken voorzien van LED verlichting, maken het bijzonder. Het rustieke eikenhout is extra dik gefineerd, dit zorgt voor een hoge kwaliteitsuitstraling en een robuust karakter.

  • • Voorzien van LED verlichting in diverse kasten
  • • Praktische indeling van de kasten
  • • Schitterende tafelcollectie

Design eettafel

Het rustieke eikenhout is speciaal geselecteerd en afgewerkt met een waterbeits om de speciale kleur te bewerkstelligen. Daarna worden de meubelen handmatig afgewerkt met 2 lagen olie. Dit zorgt voor een mooie diepe en matte finishing. Door de olieafwerking is het onderhoud van de Grazia serie heel eenvoudig. Het dagelijkse onderhoud kan gebeuren met een licht vochtige, schone katoenen doek. Daarna is het gewenst de meubelen direct droog te wrijven.

Voor het regelmatige onderhoud, en een extra bescherming, adviseren wij om 3-4 keer per jaar gebruik te maken van ons onderhoudsmiddel waxoil. Als er sprake is van hardnekkige vlekken kunnen wij je woodclean aanbieden wat ook prima geschikt is voor het verwijderen van oppervlakkige vervuiling. Gebruik dit middel echter zo spaarzaam mogelijk om de geoliede finishlaag niet te veel te verwijderen. Uiteraard kun je ook altijd terecht bij onze deskundige verkoopadviseurs om je te laten adviseren.

Dressoir industrieel

De kasten zijn voorzien van wat hogere, schuin geplaatste pootjes. Het zijn net die subtiele details die het verschil maken en de uitstraling bepalen.

Diverse tafels zijn mogelijk met mooie RVS poten, zo springen de tafels extra in het oog en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling van je interieur. Er zijn zelfs diverse uitschuifbare eettafels verkrijgbaar voor extra gebruiksgemak. Altijd handig als je vrienden of familie te eten krijgt! Helemaal nieuw is de uitschuifbare bartafel, zo kun je lekker hoog zitten met een groot aantal mensen.

Het programma Grazia is veelal snel leverbaar, vraag jouw verkoopadviseur de voorraadpositie even na te kijken teneinde gebruik te maken van deze optie.