Cart

Grijze bank kopen

filter
Aflopend sorteren

12 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

12 Items

2 3 4
per pagina

Grijze stoffen bank kopen

Een van de meest verkochte banken is de grijze stoffen hoekbank, waarom? Omdat een grijze bank een goede basis is, en een hoekbank als model het meest gewild.  Maar wat als we je vertellen dat een grijze bank een breed begrip is. Er zijn niet alleen hoekbanken, maar ook u-banken of 3-zitsbanken. En het ene grijs is het andere grijs niet. Lichtgrijs, donkergrijs of zelfs antraciet grijs. Het ziet er allemaal verschillend uit.

Grijs of toch antraciet, dit is het verschil

Je hebt grijs in verschillende tinten, maar soms komt ook wel eens de term ‘antraciet’ voorbij. Antraciet is niet meer (of minder) dan een donkere grijze kleur die dicht tegen het zwart aan ligt. De naam antraciet komt van het Griekse ‘anthrakites’, wat staat voor ‘een vorm van steenkool’. Je kunt antraciet vergelijken met donkergrijs. In meubels worden beide benamingen vaak gebruikt. Het beste is altijd verschillende stoffen met elkaar te vergelijken. Onze stoffencollectie bestaat uit meer dan 250 verschillende stof- en leersoorten, er zit dus altijd wel een stofje voor jou bij.

Waarom kiezen voor een grijze meubelstof?

Waarom grijs zo populair is? Dat komt omdat grijs de perfecte basis biedt voor de rest van je interieur. Het is niet té uitgesproken, maar zeker niet saai. In deze blog vertellen we je hoe je een grijze bank kunt combineren. Want door de vele kleuren waarmee je grijs kunt combineren maakt dit een optimale kleur voor de stof van een bank. Veel mensen kiezen voor een stoffen bank omdat dit knus oogt en warm aanvoelt, zeker een groot voordeel.

Geen overzicht meer? Met deze banken zit je altijd goed!

Er zijn natuurlijk oneindig veel grijze stoffen banken op de markt, daarom vertellen we je graag wat onze toppers zijn. Deze banken hebben zichzelf al bewezen doordat er duizenden klanten al jaren plezier hebben van deze banken.

Hoekbank Topia lichtgrijs

Hoekbank Hetara antraciet

Hoekbank Famanti lichtgrijs

Hoekbank Portila lichtgrijs