Cart

Gubbio relaxfauteuil

Relaxfauteuil Gubbio

Model Gubbio is erg veelzijdig, zo kies je zelf je arm- en rugleuning. Daarnaast is er een ruime keuze in draaipoten; en tenslotte bepaal je de hoogte van de relaxfauteuil en de ideale functie; handmatig of elektrisch. Daarna wordt de relaxfauteuil volledig op maat voor je gemaakt.

  • • Keuze in armleuningen
  • • Keuze in rugleuningen
  • • Keuze in draaipoten
  • • Keuze in relaxfuncties
  • • Keuze in stofferingen

Lederen relaxfauteuil kopen

De standaardversie is voorzien van een handmatige bedieningshendel, hiermee bedien je een gasveer om de rugleuning en het voetenbord te verstellen. In alle modellen rugleuning is standaard ook een geïntegreerde verstelbare hoofdsteun aangebracht. Deze 'knik' je bijvoorbeeld wat meer naar voor om je hoofd optimaal te ondersteunen als je tv kijkt. Model Gubbio kun je bestellen in meerdere hoogtes om op deze manier een optimale zitpositie te krijgen. Er zijn meerdere elektrische functies mogelijk; bijvoorbeeld een 2 motorige functie waarmee je door tiptoetsen de rugleuning en het voetenbord afzonderlijk kunt instellen. Er is ook een soortgelijke functie mogelijk maar dan nog extra voorzien van een handige sta-op hulp waardoor de stoel schuin omhoog komt en je al bijna rechtstaat en dus makkelijk weg kunt lopen. Deze functies zijn bovendien uit te voeren met een handige accu (tegen meerprijs).

Moderne relaxfauteuil

De volledige stoel is uitgevoerd in HR- vormschuim, hierdoor heb je een optimale ondersteuning van je lichaam en geniet je van de best beschikbare kwaliteit. Er is een grote keuze in diverse prachtige ledersoorten. Ook is er een stofcollectie beschikbaar. De getoonde modellen op de website en in onze winkel zijn in deze uitvoering en kleur snel leverbaar waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Optioneel kun je de garantie uitbreiden naar 5 jaar. Je ontvangt dan bovendien voldoende onderhoudsmiddel op de fauteuil regelmatig schoon te maken en te impregneren om het leder soepel te houden. Daarnaast omvat de 5 jaar garantie diverse aanvullende voorwaarden onder andere een service bij jou thuis om eventuele problemen zo spoedig mogelijk ter plaatse op te lossen.

Gubbio Relaxfauteuil mogelijkheden

Het INTERIEUR van de gubbio

Materiaalsoort Romp : Metalen frame
Materiaalsoort Zit: Metalen frame, veren, vormschuim HR 50kg/m3, pantera 21.30/2 cm dik
Materiaalsoort Rug: Metalen frame, vormschuim HR 50kg/m3, pantera 10.55/2 cm dik
Materiaalsoort Rug: Vormschuim

Het EXTERIEUR van de gubbio

Bekleding: Zie geselecteerde IN.HOUSE stoffencollectie en/of stof- en ledercollectie leverancier

De POTEN van de gubbio

Pootmaterialen: Metaal
Pootmogelijkheden: Kruispoot of discpoot
Kruispoot: X-60 chroom*,X-60 geborsteld chroom*,X-60 zwart*, X-80 zwart en X-70 rvs
Discpoot: 60 geborsteld chroom,80 zwart,90 rvs
* deze poot is niet mogelijk in combinatie met sta-op functie

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.