Cart

Plan een afspraak.

MAAK HIER JE AFSPRAAK   -  De slimste keuze voor interieuradvies
Om de service te bieden die je van Profijt Meubel gewend bent, staan onze deskundige verkoopmedewerkers op vele manieren voor je klaar met woonadvies. Wil jij onze winkel bezoeken, of telefonisch contact opnemen of online videobellen? Maak dan hier je persoonlijke afspraak om jouw woonwens in vervulling te laten gaan. Jij kunt 24/7 zelf bepalen hoe en wanneer jij je afspraak maakt. Da’s pas slim!


  • Winkelbezoek - plan eenvoudig je winkelbezoek
  • Online adviesgesprek - Vertrouwd, veilig en gewoon vanuit huis
  • Telefonische afspraak - Snel en gemakkelijk
  • Thuis afspraak - VIP interieur advies bij je thuisbanner_waar-kunnen-wij-jou-mee-helpen

Afspraak planner met uw winkel

Hoe werkt de afspraak planner

WINKEL BEZOEK   - Plan eenvoudig je winkelbezoek
Wil je rondkijken in onze vernieuwde winkel of ben je gericht op zoek naar een meubel? Wij zijn blij je te ontvangen en staan voor je klaar.
Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je hieronder alvast zo goed mogelijk je wensen aan te geven. Kies vervolgens de vestiging van je keuze, bekijk onze planning, en maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.


ONLINE ADVIESGESPREK   - Vertrouwd, veilig en gewoon vanuit huis.
Wil je live advies van een van onze deskundige verkoopmedewerkers, ook als het minder voor de hand ligt om naar de winkel te komen? Plan dan een Online Adviesgesprek in wanneer het jou uitkomt. Reuze handig, want dan kunnen we meekijken hoe jouw interieur er nu uitziet, en meedenken in de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij jou tijdens het videobellen meenemen op een virtuele VIP-tour door onze winkel, en onze collectie aan je tonen. Samen met de adviseur stel je op je eigen pc, tablet of telefoon je favoriete meubel samen. Profiteer dus ook online van goede service en veel voordeel.
Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je hieronder alvast zo goed mogelijk je wensen aan te geven.
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

TELEFONISCHE AFSPRAAK   - Snel en makkelijk
Plan een bel-afspraak met een van onze deskundige verkoopmedewerkers, wanneer jij dat wilt. Dit is met name gemakkelijk voor korte vragen. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je hieronder alvast zo goed mogelijk je wensen aan te geven.
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

THUIS AFSPRAAK    – VIP-woonadvies bij je thuis
Heb je een mooie bank, stoel, tafel of kast gezien op onze website, en wil je hier meer van zien? Wij komen graag bij je aan huis. Dit advies volledig kosteloos en wel zo makkelijk voor jou.
Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen wij je hieronder alvast zo goed mogelijk je wensen aan te geven. Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust!
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Kies uw dag en tijdstip: