0 items
€ 0,-

Relaxfauteuil Hipari

IN.HOUSE Hipari relaxfauteuil

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Relaxfauteuil hipari

IN.HOUSE Hipari relaxfauteuil

De Hipari fauteuil stel je geheel op maat samen. Als eerste kies je de maat die het beste bij je past. Daarna kies je het model: op draaivoet in de gewenste kleur of met doorlopende armen. Er is een uitgebreide keuze uit diverse comfortverhogende functies zoals "sta op" of handmatig met gasveerbediening. Als laatste stap kies je uit de uitgebreide collectie leer of stof en een bijpassende kleur voor de poot. Op deze manier heb je jouw ideale fauteuil ontworpen, op maat en met een functie die bij je past.

relaxfauteuil samenstellen

IN.HOUSE Hipari relaxfauteuil

Een Hipari fauteuil stel je geheel op maat samen. Als eerste kies je de maat die het beste bij je past.

IN.HOUSE Hipari relaxfauteuil

Daarna kies je het model: op draaivoet in de gewenste kleur of met doorlopende armen. Er is een uitgebreide keuze uit diverse comfortverhogende functies zoals "sta op" of handmatig met gasveerbediening.

IN.HOUSE Hipari relaxfauteuil

Als laatste stap kies je uit de uitgebreide collectie leer of stof en een bijpassende kleur voor de poot. Op deze manier heb je jouw ideale fauteuil ontworpen, op maat en met de een functies die bij jou passen.

IN.HOUSE Hipari relaxfauteuil

Relaxfauteuil kopen

Van de relaxfauteuil Hipari zijn drie maten beschikbaar, Small, Medium en Large, zodat deze fauteuil altijd het perfecte zitcomfort voor jou geeft. Om de relaxfauteuil helemaal naar jouw wensen en eisen samen te stellen kun je kiezen uit twee verschillende armleuningen en ook nog eens drie verschillende poten. Naast de keuze uit de look van de relaxfauteuil heb je ook een keuze uit een handmatige of een elektrische relaxfunctie.

Als laatste kies je de gewenste bekleding uit de uitgebreide stof- en ledercollectie. Kortom de relaxfauteuil Hipari geeft jou alle maatwerk mogelijkheden om je eigen fauteuil samen te stellen.

Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel, waar onze verkoopadviseurs je altijd graag helpen met alle kleurstalen om tot de beste keuze te komen. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van de stof- of ledersoort.

Relax fauteuil online kopen

Met deze fauteuil heb je een eyecatcher te pakken. De Hipari relaxfauteuil is een veelzijdige relaxfauteuil met een fraaie vormgeving en soepel zitcomfort. Door de stiknaad in de rug, heb je een ideale ondersteuning van de schouders en rug. Dankzij het ijzersterke stalen binnenwerk, ben je zeker van een uitstekende kwaliteit. De hoogwaardige materialen en de mogelijkheid om de relaxfauteuil elektrisch te verstellen, brengen relaxen naar een hoger niveau. Een boek lezen, televisie kijken of een klein dutje: het is allemaal even heerlijk. Kortom: de Hipari relaxfauteuil is hemels!

Vind je het toch lastig om zelf je eigen Hipari relaxfauteuil samen te stellen, kom dan naar één van onze woonwinkels om het showroommodel te bekijken. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Hipari.