Cart
Imperia armstoel

Imperia armstoel

Armstoel Imperia voor ultiem zitcomfort

Onze stoere stoel Imperia is gemaakt met gebruiksvriendelijke materialen zoals metaal en karakteristiek vintage leer. De vierkante vormen zijn tot in detail doorgevoerd, zelfs in het meeverende onderstel. De armstoel is voorzien van accenten op de armen. Het onderstel geeft de stoel een goed zitcomfort.

Imperia armstoel mogelijkheden

Het INTERIEUR van de Imperia

Materiaalsoort Romp: Metaal
Materiaalsoort Zit: HR-schuim
Materiaalsoort Rug: HR-schuim

Het EXTERIEUR van de Imperia

Bekleding: Leverbaar in stof, lederlook en leder
Kleurmogelijkheden: Bekijk de IN.HOUSE stof- en/of ledercollectie. Vraag naar de prijzen in de winkel

De POTEN van de Imperia

Pootmateriaal: Metaal
Pootkleur mogelijheden: Nr.2 patiné, nr.5 zwart (tegen meerprijs)

Kies zelf je poten met de mogelijkheden van de Imperia

Armstoel Imperia samenstellen

Veel meubelen uit onze collectie kun je geheel naar eigen smaak samenstellen. Dit kan bij een groot deel dan onze banken, tafels, stoelen en relaxfauteuils. Je ontwerpt als het ware je eigen interieur.

Door een eenvoudig stappenplan te doorlopen stel je jouw ideale armstoel samen. Het is tevens mogelijk het stoere metaalkleurige frame tegen een geringe meerprijs uit te aten voeren in zwart. Net wat jij het mooiste vind!

Zo is ook de armstoel Imperia zelf samen te stellen, zo ben je er altijd zeker van dat de stoelen bij de rest van je interieur passen. Bovendien is een deel van de IN.HOUSE collectie ook nog eens snel leverbaar als je dat wenst. Onze adviseurs helpen je natuurlijk graag bij het maken van je keuze. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.