Cart

Industriële meubelen bij INHOUSE!

industrieel interieur

Industrieel & chic; een verrassende combinatie

Deze trend is ontstaan door het wonen in oude panden die oorspronkelijk een andere bestemming hadden dan wonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oude fabriek of school. Maar ook als je niet in een oud pand woont is een industriële look te creëren in je huis. Je doet dit door gebruik te maken van materialen als beton, glas en staal. Hadden we voorheen bij beton vooral een kil en grauw gevoel, nu vinden we het gaaf, zolang je het maar op de juiste manier combineert. Met een stoere stof bijvoorbeeld, zo krijg je een warme chique look. Of juist ambachtelijk door te combineren met mooie leersoorten.

wooninspiratie industrieel

Dit geeft alles een warme chique look.

Naast beton, glas en metaal, zie je ook grove houtsoorten terug in een industriële sfeer. Dit voegt warmte toe aan het interieur, maar ook het kleurgebruik is hierbij van belang om een goede balans te creëren.

eetstoelen industrieel

Groot is de nieuwe trend!

In deze trend zien we vooral grote meubelen terug. De banken zijn groot met een veelal diepe zit. Aan de wand hangt eerder één groot schilderij dan meerdere kleine afbeeldingen, en de eettafels zijn groot, en vaak voorzien van verschillende eetkamerstoelen. Dit kunnen ook dezelfde stoelen zijn, maar uitgevoerd in verschillende kleuren.