Cart

Industriële eettafels

filter
Aflopend sorteren

1 Item

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

2 3 4
per pagina

Industriële tafels van INHOUSE, altijd een ruim assortiment!

Ben je op zoek naar een industriële eettafel? Zoek dan niet verder! INHOUSE heeft een ruim assortiment industriële eettafels. Deze soort tafels zijn al een tijdje heel erg populair en dat is niet voor niks! Wat staan ze mooi in je interieur, echt een verrijking! Een paar stoere stoelen erbij en je eethoek is compleet.

Industriële eettafel op maat? Helemaal naar jouw wensen!

Wij houden het graag makkelijk voor jou! Zoals onze eettafel Taranto. Deze industriële eettafel stel je zelf helemaal naar wens samen. Je kiest zelf de vorm van het blad, de afwerking en het type poot. Nog nooit was het kopen van een nieuwe eettafel zo leuk. Je hoeft geen concessies te doen op jouw wensen. Alles is mogelijk! Advies nodig bij het uitzoeken van jouw droomtafel? Laat onze adviseurs je helpen, en maak een afspraak voor een gratis interieuradvies.

Een industriële eettafel met stalen onderstel

Wat een industriële eettafel typerend maakt is het robuuste stalen onderstel. Dit is echt kenmerkend voor deze stijl. En wij zijn er gek op! Maar voor wat voor soort onderstel kies je? Een x-poot, u-poot of echt iets heel anders? Er zijn zo veel verschillende onderstellen waar je uit kunt kiezen. Je stelt je droomtafel zelf samen.

Robuuste eettafel voor heel het gezin

Lekker met heel het gezin tafelen aan een oneindig lange tafel? Zo’n tafel waar iedereen die bij jou op bezoek komt meteen van onder de indruk is. Een tafel die in een klap jouw interieur geweldig maakt! Dat is onze Gardo boomstam eettafel. Deze tafel heeft een boomstamblad van 6 cm rustiek eikenhout met metalen spinpoot. Liever een andere vorm of poot? Deze tafel stel je ook helemaal naar wens samen. Wij inspireren, jij bepaalt!