0 items
€ 0,-

Interieuradvies

Gratis interieuradvies

HEB JIJ ADVIES NODIG OF HEB JE EEN WOONVRAAG? WIJ HELPEN JOU OP AFSTAND!

• Ben je op zoek naar een specifiek meubel en kan je wel wat hulp gebruiken?
• Heb je vragen over (de mogelijkheden van) een INHOUSE meubelstuk?
• Wil je je huis anders inrichten, maar weet je niet hoe?
• Of heb je een andere woonvraag?

Een persoonlijk interieuradvies is een adviesgesprek met één van onze interieuradviseurs. Tijdens dit gesprek ga je samen met de stylist op zoek naar een thuis dat bij je past. Dit advies bieden wij aan als service en is dus gratis*.


MAAK EEN AFSPRAAK

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Op de gewenste datum en tijd zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden om alle wensen en ideeën te bespreken. Geen vraag is te gek, dus maak gerust een afspraak!Advies over:

* Vereiste velden


Een gratis interieuradvies; hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in de collectie van IN.HOUSE, en zie je meubels die je aanspreken? Maak dan een afspraak met één van onze interieur stylisten.

De stylist brengt jouw wensen in kaart, combineert die naar wens met de laatste interieurtrends en stylingtips, en adviseert jouw perfecte interieur op basis van de IN.HOUSE collectie. Dit kan naar wens in kaart gebracht worden door middel van een interieur schets / plattegrond om goed inzichtelijk te krijgen hoe de meubels van jouw keuze de ruimte vullen.

Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Onze stylisten helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

Tijdens het adviesgesprek wordt er een plattegrond ingetekend op schaal waarin de voor en door jouw uitgekozen meubels tot in detail worden geschetst. Zo weet je zeker dat alles past. 

Zie jij jouw nieuwe interieur al voor je?

*Ben je misschien geïnteresseerd in een uitgebreider interieur advies, waarin je een digitaal 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies, ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel van jouw keuze, en maak een afspraak. Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn.