Cart


Interieur advies


MAAK EEN AFSPRAAK

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.Interieuradvies; hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in de collectie van INHOUSE, en zie je meubels die je aanspreken? Maak dan een afspraak met één van onze interieur stylisten.

De stylist brengt jouw wensen in kaart, combineert die naar wens met de laatste interieurtrends en stylingtips, en adviseert jouw perfecte interieur op basis van de INHOUSE collectie. Dit kan naar wens in kaart gebracht worden door middel van een interieur schets / plattegrond om goed inzichtelijk te krijgen hoe de meubels van jouw keuze de ruimte vullen.

Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Onze stylisten helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

Tijdens het adviesgesprek wordt er een plattegrond ingetekend op schaal waarin de voor en door jouw uitgekozen meubels tot in detail worden geschetst. Zo weet je zeker dat alles past. De ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden gemaakt mag je lekker mee naar huis nemen. Ben je misschien geïnteresseerd in een uitgebreider interieur advies, waarin je een digitaal 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies, ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel van jouw keuze, en maak een afspraak. Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn.

Zie jij jouw nieuwe interieur al voor je?