Cart

Interieuradvies bij De Groot Wonen in Apeldoorn

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wat voor advies je wenst is helemaal afhankelijk van jouw situatie en jouw woonvraag. Uiteraard stemmen we ons advies af op jouw wensen. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je kiezen uit de volgende vormen van advies:


banner_waar-kunnen-wij-jou-mee-helpen

Afspraak planner met jouw winkel

Hoe werkt de afspraak planner

Informatie/advies over INHOUSE producten, prijzen, maatwerk- kleur- en materiaalmogelijkheden. Dit is een afspraak van max. 60 minuten.


Bij een interieuradvies gaan we nog een stapje verder. We kijken naar hoe je jouw woonkamer kunt inrichten en maken daarbij indien gewenst een interieurschets. Dit is een afspraak van max. 90 minuten.

Vind je het moeilijk om je voor te stellen hoe je woonkamer helemaal opnieuw kunt indelen op een manier die bij jou past? Dan kun je ook kiezen voor een uitgebreid interieurontwerp. Met behulp van bijvoorbeeld moodboards en een interieurplan in 2D/3D krijg je een op maat gemaakt advies in jouw woonstijl.  Zo krijg je een nog beter idee van wat er allemaal mogelijk is in jouw interieur. Dit is een afspraak van max. 150 minuten.

We staan voor je klaar! Op afspraak in een van onze winkels, aan huis, telefonisch, via mail of via videobellen. Kies in het menu je gewenste type afspraak

Maak hier een afspraak: