0 items
€ 0,-

Kamia relaxfauteuil

Kamia relaxfauteuil

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Moderne relaxfauteuils

Onze relaxfauteuil Kamia is uitgevoerd in microleder of in stof en voelt zijdezacht aan. Kamia is voorzien van een stoere bies en de rugleuning heeft een verstelbare geïntegreerde hoofdsteun. De moderne poot is in zwart uitgevoerd.

  • • Snel leverbaar
  • • Stoere maar toch moderne uitstraling
  • • Zeer ruime keuze in stof- en leersoorten

De versie in stof is uitgevoerd met 2 motoren en een handige liftfunctie die je kunt gebruiken om wat makkelijker op te staan. Let op; de liftfunctie tilt de fauteuil recht omhoog en in deze stand blijft de fauteuil draaibaar.

Relaxfauteuil kopen

Indien je wenst, is Kamia snel leverbaar in alle varianten die je maar wenst. Door de ruime keuze in stof- en leersoorten kun je de mooiste combinaties maken met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je hebt ook de mogelijkheid een keuze te maken uit een aanbod van diverse poten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om Kamia uit te laten voeren met een 2-motorige relaxfunctie waardoor je met een druk op de knop het voetenbord of de rugleuning kunt verstellen. Bovendien bieden we de mogelijkheid deze elektrische relaxfunctie optioneel uit te voeren met een accu waardoor je de fauteuil vrijstaand in de kamer kunt plaatsen.

Relax fauteuil online kopen

Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Tevens gaat er speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren met bovendien een aangenaam prijskaartje.