0 items
€ 0,-

Profiteer van de laagste prijsgarantie

Jouw huis verdient de mooiste meubels van hoogwaardige materialen, waar je jarenlang van kunt genieten. En dat natuurlijk tegen de beste prijs. Dan zit je bij IN-HOUSE helemaal goed. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het is dé reden dat wij voor onze producten een laagste prijsgarantie hanteren. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!

Zo werkt de laagste prijsgarantie

Doordat wij op grote schaal inkopen en eigen producten ontwikkelen, kunnen wij onze producten aanbieden tegen een scherpe prijs. Niet gek dus dat wij het wel aandurven om een laagste prijsgarantie te geven. Wij bieden eerlijke producten tegen een eerlijke prijs. En ben je mening dat het elders goedkoper kan? Dan betaalt IN-HOUSE je het verschil terug. Zo zijn we dan ook wel weer.

  • De laagste prijsgarantie geldt op alle meubels uit de actuele IN.HOUSE collectie.
  • Heb je hetzelfde product elders goedkoper gezien? Voorwaarde is dat de winkel of webshop een duidelijke prijs communiceert. De prijs moet controleerbaar zijn voor ons.
  • Bij de prijsvergelijking is het van belang dat het meubel in dezelfde uitvoering en dezelfde bekleding wordt vergeleken.
  • De laagste prijsgarantie is geldig tot 8 dagen na aankoop van je meubel.

Daarom IN-HOUSE

Met ruim 30 winkels verspreid door heel Nederland zit er altijd wel een IN-HOUSE bij jou in de buurt. Het zijn stuk voor stuk familiebedrijven met een passie voor interieur. Service en een persoonlijke aanpak staan hier nog hoog in het vaandel. Laat je inspireren en adviseren door een van de deskundige verkoopspecialisten. Zij helpen je graag om van je huis een gezellig en comfortabel thuis te maken. Kom je snel een keertje langs? Hier kun je IN-HOUSE vinden!