Cart

Profiteer van de laagste prijsgarantie

De nieuwste producten, tegen een scherpe prijs

Jouw huis verdient de mooiste meubels van hoogwaardige materialen, waar je jarenlang van kunt genieten. En dat natuurlijk tegen de beste prijs. Dan zit je bij INHOUSE helemaal goed. Onze inkopers en stylisten struinen internationale beurzen af, op zoek naar trends, inspiratie en nieuwe ontwerpen. Omdat we onze eigen producten ontwikkelen en op grote schaal inkopen, kunnen we scherpe prijzen hanteren.

Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met betaalbare producten, die exclusief verkrijgbaar zijn bij onze ruim dertig woonwinkels. Denk aan hoekbanken, tafels, stoelen, relaxfauteuils, kasten en woonaccessoires. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het is dé reden dat wij voor onze producten een laagste prijsgarantie hanteren. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!

Zo werkt de laagste prijsgarantie

• De laagste prijsgarantie geldt op álle meubels uit de actuele INHOUSE collectie, zowel in onze winkels als online.

• Bij de prijsvergelijking is het van belang dat het meubel in dezelfde uitvoering en dezelfde bekleding wordt vergeleken.

• De laagste prijsgarantie is geldig tot 8 dagen na aankoop van je meubel.

• Heb je hetzelfde product elders goedkoper gezien? Dan betaalt INHOUSE je het verschil terug. Voorwaarde is dat de winkel of webshop waar je het meubel goedkoper hebt gezien een duidelijke prijs communiceert. De prijs moet controleerbaar zijn voor ons. Je kunt je melden bij de winkel waar je de aankoop hebt gedaan.

Kom langs in een van onze woonwinkels

INHOUSE heeft alles in huis om van jouw thuis een fijne, comfortabele en gezellige plek te maken. Kom langs in een van onze 30 woonwinkels en geniet van onze persoonlijke aanpak en services. Zo kun je veel van onze meubels naar eigen smaak samenstellen is het mogelijk om een gratis interieuradvies boeken. Kies voor een Express Delivery meubel en je nieuwe aankoop heb je binnen één week in huis. Veilig en vertrouwd woonwinkelen doe je bij INHOUSE.