Cart

Landelijke meubelen bij INHOUSE!

wooninspiratie landelijk

De natuur geeft je ontspanning.

De woonstijl landelijk is een woontrend die al een aantal jaren populairder is. Bij de trend worden natuurlijke kleuren in combinatie met doorleefde en pure materialen gebruikt. Landelijk wonen is een sfeervolle en stijlvolle woontrend, welke ook goed met andere woonstijlen gecombineerd kan worden.

landelijke meubels online kopen

Kleuren op elkaar afstemmen, geeft je meer rust.

Opvallend aan het landelijke interieur is dat er veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kleuren en doorleefde materialen. De landelijke wonen trend komt eigenlijk van het wonen in een landelijke omgeving zoals op een boerderij, maar ook in een nieuwbouwwoning kan deze manier van inrichten goed worden toegepast. De sfeer van landelijk wonen is het tegenovergestelde van de stress en spanningen die de stad met zich meebrengt. Natuurlijk kan niet iedereen zich een plekje op het platteland veroorloven en daarom is vaak ook een landelijke inrichting met landelijke meubels en de landelijke stijl in de stad steeds meer in trek.

woonaccessoires landelijk

Combineren geeft een karaktervolle, landelijke uitstraling!

In deze stijl kan volop gebruik gemaakt worden van accessoires. Aan de wand door een combinatie van meerdere kleine afbeeldingen, op de bank door verschillende (gekleurde) kussens. Ook accessoires van aardewerk en gekleurd glas spelen een belangrijke rol in dit interieur. Wie kiest voor een landelijk interieur kiest automatisch voor een knus, warm en een modern interieur.

Moodboard ter inspiratie