Cart

Lichte banken

filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 14

Page:
2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 14

Page:
2 3 4
per pagina

Lichte bank kopen?

Een lichte bank past supergoed bij een modern interieur. Je ziet een lichte bank bijvoorbeeld ook terug komen bij de Japandi woontrend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En wij snappen goed dat je enthousiast bent over een licht kleurige bank. Het kan een wat donkere ruimte lichter maken, het zorgt ervoor dat je woonkamer groter lijkt en natuurlijk staat het super fris in je interieur. Wat wil je nog meer?

Waarom je juist wél voor een lichte bank moet kiezen!

Een lichte bank is voor veel mensen niet hun eerste keus. Men is er bang voor dat je er alles op ziet en dat een lichte bank snel vies wordt. Om die reden wordt er vaak gekozen voor een donkere (grijze) bank. Ook mooi, maar een lichte bank zorgt voor contrast bij bijvoorbeeld een donkere muur. Een lichte bank zorgt voor optisch meer licht in je woonkamer én een lichte bank brengt meer rust in je interieur. Ideaal! En wat betreft de vlekken, wanneer je de bank met de juiste onderhoudsmiddelen behandelt en onze aanvullende All-In-House service afsluit hoef je niet bang te zijn voor vlekken.

Zo style je een lichte hoekbank

Een lichte hoekbank is super veelzijdig. Houd je van rustige kleuren en natuurlijke tinten in je interieur, dan style je een lichte hoekbank eenvoudig met accessoires in lichte tinten. Ton-sur-ton (oftewel; kleur op kleur). Hierbij kun je gebruik maken van verschillende stofsoorten en/of verschillende kleurtinten van dezelfde kleur. Houd je van wat meer contrast? Ga dan voor donkere accessoires, zoals donkerbruin of zwart. Stoer en chique tegelijk. It’s up to you!

Lichte bank op pootjes? Ideaal in een kleinere woonkamer

Een lichte bank op pootjes? Met een lichte bank heb je al het voordeel dat deze optisch kleiner lijkt, maar door te kiezen voor een lichte bank op pootjes zorg je voor een nóg ruimtelijker effect. Bijvoorbeeld hoekbank Portila. Je kunt goed onder de bank kijken, en dus je vloer zien. Hierdoor lijkt de bank haast te zweven, en lijkt deze een stuk minder robuust. En als de bank dan ook nog eens zit heerlijk, wil je er nooit meer af!

Maatwerk is de oplossing

Zit jouw droombank er niet tussen op deze pagina? Geen probleem, er zijn mogelijkheden genoeg. Je kunt iedere bank op onze website namelijk samen laten stellen in een lichte stof of een andere opstelling. Vaak zijn er nog meer mogelijkheden zoals andere pootjes, een andere rug- of armleuning of relaxfuncties. Jij kunt dus je eigen droombank creëren! Neem hiervoor contact op met jouw dichtstbijzijnde INHOUSE winkel en vraag een gratis adviesgesprek aan.