Cart

Maatregelen in onze woonwinkels

COVID-19 virus: HET BEZOEK AAN EEN INHOUSE WINKEL

Bij INHOUSE nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op jouw winkelbezoek bij INHOUSE. Kijk hier welke INHOUSE winkels zijn geopend, en wat de actuele openingstijden zijn: https://www.in-house.nl/woonwinkels

WIJ VOLGEN DE ADVIEZEN VAN HET RIVM

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan je van ons gewend bent. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we bij INHOUSE treffen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus en de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers in de winkel staat dan ook voorop!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN BEZOEK AAN ONZE WINKELS?

We proberen het bezoek net zo ontspannen als normaal te laten verlopen. Doe rustig inspiratie op of laat je adviseren door een van onze vakkundige meubeladviseurs. We maken graag een vrijblijvend interieur ontwerp voor je! Onze vestigingen, meubelopstellingen, balies en sanitaire ruimtes worden met veel zorg en extra vaak gereinigd. Daarnaast houden wij toezicht op het aantal bezoekers zodanig dat er altijd voldoende ruimte in de winkel is om afstand te houden tot andere bezoekers. Wij hanteren hier de richtlijn van 25m2 per bezoeker.

In het contact met onze medewerkers wordt gezorgd voor een gepaste afstand. Daarnaast wordt er bij het kennismaken en het eventueel tekenen van een koopovereenkomst geen hand geschud. Alle verdere maatregelen in onze winkels, en in het contact tussen onze medewerkers en jij als consument zullen conform de RIVM maatregelen zijn.

Tot slot zorgen we voor voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterend middel in de winkel.

HEB JE AL EEN AFSPRAAK STAAN EN WIL JE DEZE TOCH WIJZIGEN?

Indien je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het COVID-19 virus willen we je dringend verzoeken je afspraak of bezoek aan onze winkels te verzetten naar een later tijdstip. Indien je een afspraak gepland hebt, kun je deze gemakkelijk wijzigen door contact op te nemen met jouw INHOUSE winkel.

De openingstijden en contactgegevens van al onze winkels vind je terug op onze website. https://www.in-house.nl/woonwinkels

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de maatregelen die we vanuit INHOUSE treffen.

Vind de actuele openingstijden van een winkel bij jou in de buurt