Moderne meubelen bij IN.HOUSE!

wooninspiratie modern

Design voor ieder interieur.

Bij het inrichten van je huis is de belangrijkste en meest gestelde vraag: “Welke stijl wil ik doorvoeren? Hoewel tegenwoordig vrijwel alles mogelijk is in het interieur is een solide basis vloer en wanden belangrijk.

moderne banken online

Alles behalve koud en steriel.
Je herkent de woonstijl modern wonen aan de combinatie van moderne en natuurlijke kleuren en materialen. Denk daarbij aan hoogglans wit, RVS en blank hout. Ook de accessoires liggen in dezelfde lijn. Door het toevoegen van blank hout gecombineerd met verschillende grijstinten maakt je je interieur warm en sfeervol, modern hoeft niet altijd alleen maar hoogglans wit met RVS te zijn. Of wat dacht je van marmer? Dit luxe materiaal past perfect binnen deze woonstijl. Juist de combinatie van deze materialen brengt warmte en sfeer in jouw interieur.

Materialen
: gefabriceerde materialen; staal, glas, plastic, chroom
Kleuren: primaire kleuren, glanzend
Vormen: strak, recht en rustig
Sfeer: strak (less is more)moderne woonaccessoires

Veel licht en minimalistische meubels!

Dunne tafelbladen en fragiele poten geven de meubels een open karakter, waardoor de ruimte groter oogt. Comfort wordt overigens niet uit het oog verloren. Het fragiele (niet te verwarren met kwetsbaar) wordt bij zitmeubels gecompenseerd met een relatief groot zitoppervlak in zachte materialen, eventueel aangevuld met een aantal kussens. Komt dit je bekend voor? Dat kan best eens kloppen. In de jaren zeventig stonden de woonkamers vol met dit soort designs. We gaan dus een klein beetje terug in de tijd.

Shop the look: Modern