0 items
€ 0,-

Namia hoekbank

namia hoekbank

Jouw kinderen mogen in huis lekker rondrennen en daar hoort dan ook een flexibele bank bij. Met een elementenbank schuif je met verschillende zitelementen en verander je de opstelling in een handomdraai. Zo creëer je gemakkelijk meer ruimte voor jouw kids. Om het speelse effect nog meer te versterken combineer je bij de bank Namia vintage stof met leder. Ideaal in onderhoud, want leder maak je snel weer schoon (maar altijd: schoenen uit!).

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vintage hoekbank

De hoekbank Namia heeft een enorm eigenwijze uitstraling door de speelse hoek en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een hoekbank van IN.HOUSE. De Namia hoekbank is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Dus wil je dat deze mooie hoekbank binnenkort schittert bij jou in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan één van onze woonwinkels en dan zal je verstelt staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien die exact naar jouw wensen kan worden samengesteld.

Hoekbank zelf samenstellen

Oneindig veel mogelijkheden, dat biedt de Namia. Je kunt jouw droombank volledig samenstellen met deze mogelijkheden. Denk aan een mooie hoekbank met een eigenwijs lounge gedeelte of een charmante 2-zitsbank. De Namia bank heeft de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten, welke allemaal goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De hoekbank Namia heeft een nog extra uitgesproken uiterlijk doordat de bank praktisch op de grond staat met de bank. De pootjes zijn bijna onzichtbaar.

Hoekbank online bestellen

Fauteuils, hockers en zitbanken: de stijl van de Namia stamt uit de traditie van het meubelmaker ambacht, maar is tegelijk toekomstgericht. Want, zo zeggen we bij IN.HOUSE: “Je kunt alleen maar nieuwe dingen maken als je ook naar het verleden kijkt.” Door die visie creëert IN.HOUSE in de Namia zitmeubelen altijd iets wat vroeger niet bestond: een nieuw accent of een onverwachte hoek.

Elementenbank Namia is uitgevoerd in de vintage stof Milano, door één of meerdere elementen te combineren in leer creëer je een speelse opstelling. De bank is door de vrijstaande elementen ook makkelijk in opstelling aan te passen, aangezien alle elementen aan de zijkant zijn mee gestoffeerd. Bovendien zijn de elementen met uitzondering van de hockers aan elkaar te koppelen via een weg klapbaar systeem onder de zitting van de elementen. Uiteraard is er een zeer ruime keuze uit de IN.HOUSE stof- en leercollectie zodat de Namia makkelijk te combineren is met andere modellen uit de IN.HOUSE collectie.

IN.HOUSE kan alle meubelen leveren met 5 jaar extra garantie. Je bent bij IN.HOUSE dus verzekerd van zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever onze woonwinkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Namia, moderne hoekbank

Hierboven vind je de meest video van onze topper; de Namia elementenbank. De bank is door de vrijstaande elementen ook makkelijk in opstelling aan te passen, aangezien alle elementen aan de zijkant zijn mee gestoffeerd. Bovendien zijn de elementen met uitzondering van de hockers aan elkaar te koppelen via een weg klapbaar systeem onder de zitting van de elementen.